Balotelli és az utolsó esély

2014. October 9. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Mario Balotelli
Mario Balotellio korábbi edzője, Roberto Mancini úgy véli, a csatár tisztában van azzal, hogy a Liverpoolnál élnie kell az eséllyel.

 

Balotellit már tizenévesen óriási tehetségnek kiáltották ki Olaszországban, és a csatár részben be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, 24 éves korára négyszeres bajnok, angol és olasz kupagyőztes és Bajnokok Ligája-győztes, a válogatottal pedig szerepelt világ- és Európa-bajnokságon is.

Klubjaiban legtöbbször nem okozott csalódást a pályán, a pályán kívül azonban mindent elrontott, amit a góljaival felépített. Egyetlen edzője sem tudta megnevelni, ezért akárhol is játszott, többször lehetett vele kapcsolatban különböző botrányhíreket olvasni, mint a pályán nyújtott teljesítményéről. Nem volt maradása ezért az Interben, a Manchester Cityben és az AC Milanban sem, a Liverpoolnál azonban mégis láttak benne fantáziát, és szerződtették a nyáron.

Korábbi edzője, Mancini szerint Balotelli tisztában van azzal, hogy ez az utolsó esélye, és ennek megfelelően kell viselkednie Liverpoolban.

“Mario jó srác, és tisztában van azzal, hogy a Liverpool valószínűleg az utolsó lehetősége arra, hogy topcsapatban mutassa meg, mit tud valójában a pályán. Gyakran beszélünk telefonon, és mindig emlékeztetem, hogy ez az utolsó esélye, de csak ő segíthet saját magán. Azt mondta, hogy több gólt kell szereznie Liverpoolban, és keményen dolgozik ezen” – jelentette ki Mancini.

Balotelli bajnoki meccsen még nem volt eredményes a Liverpoolban, de jövő vasárnap, a QPR otthonában rendezendő meccsen ismét megpróbálhatja ledolgozni az árát. A hazaiak az utolsó helyen állnak a tabellán, hét forduló alatt mindössze négy pontot gyűjtve, míg a Liverpool tíz ponttal a kilencedik.

A QPR győzelmére 5.50 az odds, a döntetlenre 4.00, a Liverpool sikerére 1.57 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply