Az Atléticót választotta Jackson Martínez

2015. June 24. Wednesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Jackson Martinez
Úgy néz ki, hogy a Milan végleg lemarad Jackson Martínezről, a kolumbiai ügynöke szerint ugyanis a csatár aláír a La Ligában szereplő Atlético Madridhoz.

Amikor Bee Taechaubol elmondta, hogy megvette az olasz Milan 48 százalékát, akkor a szurkolók kezdtek hinni abban, hogy újra nagy csapatuk lesz. Olyan hírek jöttek, amelyek szerint visszahívják Zlatan Ibrahimovicot, Matts Hummelst, a világbajnok hátvédet, hozzák, a középpályát a legtehetségesebb francia focistával, Geoffrey Kondogbiával erősítik meg, a csatársorba pedig Ibrahimovic mellé hozzák Jackson Martínezt.

Azonban Hummelsről és Ibrahimovicról semmi hír, Kondogbia az Interhez igazolt, Jackson Martínez pedig az Atlético Madridhoz.

“Véglegesítettük a szerződést az Atléticoval. Megköszönjük a Milannak, hogy érdeklődött, ez nagyon megtisztelő, hogy egy ilyen nagy klubbal tárgyalhattunk, de sajnos Jackson nem lehet egyszerre két helyen. Az Atlético Madrid egy óriási klub, az utóbbi időben nagyon jól teljesített a spanyol és az európai labdarúgásban. Jackson ott tudja a legtöbbet kihozni magából” – mondta Luiz Henrique Pompeo Martínez játékosügynöke.

Az elmúlt szezonban 21 gólt elérő támadó árát 35 millió euróban szabta meg a Porto, ezt pedig az Atlético Madrid ki is fizette a portugál klubnak. A szorzó arra, hogy a következő szezonban a madridiak megnyerik a spanyol bajnokságot, 14/1, a Real Madrid végső győzelmére 13/8, a Barcelona címvédésére pedig 8/11.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply