Az Atletico Madrid még mindig favorit

2014. May 6. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Viharos hétvégén van túl a spanyol bajnokság élmezőnye, bukott az Atletico Madrid, ikszelt a Barcelona és a Real Madrid.
Thibaut Courtois

Ha utolsó két meccsét megnyeri az Atletico, biztosan bajnok.

A Primera Division 36. fordulójában a listavezető Atletico Madrid napokkal azután, hogy történelmi sikert elérve bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, nagy meglepetésre kikapott a Levante vendégeként, ezzel újra nyílttá tette a küzdelmet a bajnoki címért. Diego Simeone csapatának az a szerencséje, hogy a riválisok sem tudtak élni a lehetőséggel, a Barcelona ugyan kétszer is vezetett a Getafe ellen, végül egy hosszabbításban kapott gól két pontot elvett a katalánoktól, míg a Real Madrid éppen a ráadás perceiben szerzett meg egy pontot a Valencia ellen.

Az Atletico Madrid támadója, David Villa szerint a történtek ellenére továbbra is a csapata a legesélyesebb a bajnoki címre.

“Nem kell semmivel foglalkozni, ha megnyerjük az utolsó két meccsünket, biztosan bajnokok leszünk. Persze sejtem, hogy például a Barcelonánál is hasonlóan gondolkodnak” – mondta Villa. Az Atletico Madrid két fordulóval a La Liga vége előtt 88 ponttal áll az élen, második a Barcelona 85 egységgel, míg a harmadik, 83 ponttal rendelkező Real Madrid egy meccsel kevesebbet teljesített.

A listavezető Atletico Madrid az utolsó két fordulóban a 13. Malagát látja vendégül, majd a második Barcelona vendége lesz. A madridiak vasárnapi sikerének az oddsa 1.20, a döntetlenre 6.50, a malagai győzelemre 13.00 a szorzó.

Ősszel az Atletico Madrid 1-0-ra nyert a Malaga otthonában. A Levante elleni vereség előtt Simeone csapata kilenc bajnokit nyer meg zsinórban, míg a Malaga elmúlt négy meccséből hármat elvesztett.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply