Az Arsenal nem vár újabb 9 évet

2014. August 10. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Arsene Wenger
Az Arsenal idén újabb trófeákat akar nyerni, a sort a vasárnapi Community Shielddel kezdené Arsene Wenger csapata.

 

Az Arsenal az elmúlt években gazdaságilag sikeresen működött, anélkül, hogy a csapat bármit nyert volna. A londoniak kilenc éven keresztül nem nyertek semmit az idei FA-kupa győzelemig, a szurkolók pedig nehezen viselték a sikertelenséget.

Wenger tanítványai idén megtörték az átkot, miután nagy csatában, hosszabbítás után legyőzték a Hull Cityt az FA-kupa fináléjában. Az ágyúsok ennek köszönhetően megküzdhetnek az idény első kupájáért, vasárnap a bajnok Manchester Cityvel mérkőznek meg a Community Shield-, vagyis a Szuperkupa-trófeáért.

“Biztos vagyok benne, hogy nem kell sokat várni az újabb diadalra. Az FA-kupa siker a kemény munka gyümölcse volt, és ettől a győzelemtől mind egy sikerkorszak kezdetét várjuk. Az ilyen sikerek önbizalmat adhatnak” – fejtette ki a véleményét Alex Oxlade-Chamberlain.

Az angol játékos sokat vár az igazolásoktól, elsősorban a Barcelonától szerződtetett Alexis Sanchez lehet szerinte nyerőember.

“Nagyon izgalmas, hogy egy olyan klasszis csatlakozott hozzánk, mint Alexis Sanchez. Emellett pedig külön felvillanyoz, hogy visszatértek hozzánk a világbajnokaink” – jelentette ki a szélső, aki Per Mertesackerre, Mesut Özler és Lukas Podolskira gondolt.

Az Arsenal Sanchezen kívül Mathieu Debuchyt, David Ospinát és Calum Chamberst igazolta le a nyáron.

Az Arsenal vasárnapi rendes játékidőben elért sikerének az oddsa 3.25, a döntetlenre 3.50, a Manchester City sikerére 2.30 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply