Az Arsenal játékosaiból hiányzott valami

2016. February 22. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Jack Wilshere
Az Arsenal szombaton csak döntetlent tudott elérni a Hull City ellen az FA-kupa ötödik fordulójában, így Arsene Wenger csapata újrajátszásra kényszerül.

Az Arsenal az angol bajnokságban képes volt javítani év eleji gyengébb időszaka után, így továbbra is tartja helyét az angol pontvadászat dobogóján, és életben tartja bajnoki elsőségének az esélyét. Azonban szombaton gyenge napot fogott ki a londoni együttes, amely hazai pályán nem bírt a lelkesen küzdő Hull ellen. A gólnélküli döntetlen azt jelenti, hogy a két csapat ismét összecsap a sorozatban, ám már a Hull otthonában.

A még három fronton küzdő Arsenal kedden már a legrangosabb európai kupasorozatban lép pályára a Barcelona ellen, majd a bajnokságban a Manchester United elleni idegenbeli meccs vár Wenger együttesére.

“Valami hiányzott a játékunkból, és nincs sok időnk, három nap múlva ismét meccs. Ráadásul nagyon fontos meccsre kell összeszedni magunkat, a Barcelona ellen javítanunk kell a szurkolóink előtt. Minden rajtunk múlik, a védekezésünkkel most sem volt gond, de összességében az utolsó passzokba mindig hiba csúszott” – mondta Per Mertesacker.

Az Arsenal keddi sikerére a szorzó 5.00, a döntetlenre 4.20, a Barcelona győzelmére 1.70.

A két gárda legutóbb öt éve került egymással szembe a BL-nyolcaddöntőjében, akkor a katalánok 4-3-as összesítéssel jutottak tovább, majd meg is nyerték később a trófeát.

Az Arsenal öt, a Barcelona 32 mérkőzés óta veretlen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply