by

Atletico Madrid vs. Barcelona – 2016/04/13

2016. April 11. Monday in Elemzés, Foci elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom, UEFA Bajnokok Ligája

Atletico Madrid VS

UEFA Bajnokok Ligája

2016/04/13 20:45 (CET),

Vicente Calderon

FC Barcelona
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó: két spanyol negyeddöntősből most az Atletico Madridon a sor, hogy otthonában fogadja a Barcelona labdarúgó-csapatát.

Az első mérkőzésen a Barcelona győzött 2-1-re, a katalánok mindkét gólját Suarez szerezte, az Atleticotól Torres volt eredményes.

Az Atletico Madrid a Barca elleni meccs után egy mérkőzést játszott, mégpedig az Espanyol ellen, ahol vendégként 3-1-re győzni tudott. A Barcelona az atléták elleni találkozó után a Real Sociedad vendége volt és nem kis meglepetésre 1-0-ra kikapott.

A szakértők szoros mérkőzésre számítanak, de nagyobb esélyt adnak a győzelemre a vendég Barcelonának. Azt is figyelembe kell venni, hogy az Atlético elleni mérkőzést leszámítva a Barcelona az utóbb három meccsén gyengécskén szerepelt.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 3.50 1 | 3.50 Unibet X | 3.20 X | 3.20 Winmasters 2 | 2.20 2 | 2.20 Sportingbet

Diego Simeone, az Atletico Madrid vezetőedzője csapatával győzni és továbbjutni szeretne ebből a kettős-párbajból. De Simeone tudatában van annak, hogy a Barcelona ellen csapatának minden tudására szükség lesz. Az Atletico kezdőcsapatában biztosan ott lesz Griezmann, Carrasco, Gabi, Koke, Godin és Hernandez Pi is.

Luis Enrique, a Barcelona menedzsere tisztában van azzal, hogy csapatának sokkal többet kell nyújtania az Atletico ellen mint amennyit mutatott a Villarreal, a Real Madrid és a Real Sociedad elleni mérkőzéseken. Luis Enrique valószínűleg pályára küldi majd az MSN-triót, vagyis Messit, Suarezt és Neymart, de több mint bizonyos, hogy játszani fog Busquets, Pique és Mascherano is.

Az utóbbi 7 egymás elleni találkozón a Barcelona győzött, az Atletico utoljára 2014. április 9.-n győzte le a katalánokat épp a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az eredmény pedig 1-0 volt. Nagy gólkülönbségre nem lehet számítani, mindig szorosak voltak a két együttes egymás elleni találkozói és jelenleg a La Liga messze a legjobb védelme az Atletico Madridnak van, a második legjobb csatársora pedig a Barcelonának.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Atletico Madrid 10 6 2 2
Barcelona 10 7 1 2

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Atletico Madrid – hazai 5 3 2
Barcelona – vendég 5 3 1 1

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy rendes játékidőben a Barcelona legyőzi az Atletico Madridot és továbbjut. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk:
Barcelona győzelem | 2.25 Barcelona győzelem | 2.25 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2016/04/11, 11:58

Related Articles

Leave a Reply