Amerikába igazolhat Pirlo

2015. June 4. Thursday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Andrea Pirlo
Az AS spanyol napilap információja szerint Andrea Pirlóval megegyezett a New York City FC. A Juventus középpályása így csatlakozhat Frank Lampardhoz és David Villához.

Andrea Pirlót már a Milanban is öregnek és lassúnak tartották, ezért elküldték a csapattól. Azóta az olasz válogatott középpályás két bajnoki címet is nyert új klubjával, a Juventusszal, amelynek vezéregyénisége lett, és amellyel nem kis meglepetésre bejutott az idén a Bajnokok Ligája döntőjébe. Elképzelhető ugyanakkor, hogy a Barcelona elleni finálé lesz az utolsó mérkőzése nemcsak a Juventusban, de Európában is.

A madridi székhelyű AS napilap ugyanis arról írt, hogy a 36 éves játékos mindenben megegyezett a New York FC-vel, és a szezon végén az Egyesült Államokba igazol. Bár a felek még nem erősítették meg az információt, de egyre több médium kész tényként közli a hírt. Bár Pirlót 2016-ig köti szerződés a torinóiakhoz, de a New York-i klubnak nem okoz gondot kivásárolni őt. A csapat egyébként eredetileg Xavival szerette volna megerősíteni a középpályát, de a Barcelona játékosa végül Katart választotta. A New York FC előszeretettel vásárol idősebb világklasszisokat, hiszen Pirlo olyan játékosok csapattársa lehet jövőre, mint Frank Lampard vagy David Villa.

A New York City FC a 2015-ös MLS-szezonban13 lejátszott mérkőzés után a Keleti főcsoport utolsó, 10. helyén áll egyetlen győzelemmel és hét vereséggel, így nagy szüksége lenne egy jó Pirlóra. Az olasz középpályásra azonban még Európában is vár egy feladat, a Bajnokok Ligája döntőjében a Barcelona ellen lép pályára, és ha sikerül nyernie, akkor harmadszor emelheti magasba a BL-győzelemért járó trófeát. Korábban a Milannal kétszer nyerte meg a legrangosabb európai kupát.

A Juventus győzelmére 5/1, a döntetlenre 3/1, a Barcelona sikerére pedig 3/5 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply