Alonso a Sunderlandben folytatja

2013. December 30. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

A Sunderland kölcsönvette a nagy ígéretnek tartott, de az Olaszországban kevés játéklehetőséghez jutó Marcos Alonsót, aki a Fiorentinát hagyja ott, és tér vissza a Premier Legue-be, ahol korábban a Boltonnal már szerepelt.
Steven Pienaar

Az Everton ellen kezdo az újévet a Sunderland.

Marcos Alonso a Real Madridnál nevelkedett, és bár nagy tehetségnek tartották, a királyi gárdánál nem tudta beverekedni magát a felnőtt csapatba, csupán egy meccset játszott a spanyol klub színeiben a legjobbak között, addig főleg a B csapatban szerepelt.

A balhátvédként és középpályásként is bevethető játékos húszévesen került el a Bolton Wanderershez, ahol 35 meccsen lépett pályára, rúgott három gólt is, majd a nyáron leigazolta őt a Fiorentina.

Nem volt azonban jó döntés Alonso szemszögéből a váltás, hiszen csupán három meccsen játszott Vincenzo Montella csapatában, amely most fél évre kölcsönadta őt a Premier League sereghajtójának, a Sunderlandnek. Ezt Gustavo Poyet is megerősítette.

“Hivatalosan is bejelenthetem, hogy Marcos Alonso a szezon második felét nálunk tölti. Nagyon szerettem volna megerősíteni a bal oldalunkat, Marcos tökéletes választás, biztos vagyok benne, hogy nagy hasznára lesz a csapatnak” – nyilatkozta a Sunderland vezetőedzője. Az uruguayi szakember hozzátette, hogy az első téli igazolása már játszhat az FA-kupában is, ahol vasárnap a Carlisle United együttese ellen lépnek pályára.

A bajnokságban ugyan az utolsó helyen áll a Sunderland, de öt mérkőzés óta veretlen, a legutóbbi fordulóban 2-2-revégzett a Cardiff City otthonában, előtte pedig nagy meglepetésre 1-0-ra legyőzte idegenben a tabella negyedik helyén álló Evertont. A következő fordulóban a Sunderland a 13. helyezett Aston Villát fogadja, a hazaiak győzelmére 2.10 az odds, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére pedig 3.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply