A Roma nem tart a Juventustól

2013. December 30. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Miralem Pjanic, a Serie A-ban szereplő AS Roma bosnyák válogatott középpályása szerint a Juventus az esélyese a januári olasz bajnoki rangadónak, de csapatának nincs oka a félelemre.
Daniele De Rossi

A Juventus ellen is megőrizné veretlenségét a Roma.

Az olasz labdarúgó-bajnokság januárban folytatódik, nem is akármilyen rangadóval, hiszen a listavezető Juventus a szezont nagyszerűen kezdő, a tabellát a 10. fordulóig százszázalékos teljesítménnyel vezető AS Romát fogadja.

A fővárosiak egyik legjobbja volt már az elmúlt szezonban is Miralem Pjanic, akiért sorban állnak a sztárcsapatok, de ő nem akarja elhagyni a Romát.

A bosnyák válogatott középpályás szerint hiába, hogy a legutóbbi kilenc bajnokiját megnyerő Juventus az esélyese a meccsnek, ők nem félnek a Zebráktól.

“A Juventus nagyszerű csapat, talán a legerősebb Olaszországban, ennek ellenére mi nem félünk. Eddig sem féltünk egy ellenfelünktől sem, ezután sem fogunk, és ha a bajnoki címért szeretnénk harcolni, akkor a Juvenustól sem szabad kikapnunk. Remek meccset fogunk játszani, ez nem kérdés, de csak akkor lennék elégedett, ha ponttal távoznánk Torinóból” – fogalmazott Pjanic.

A Juventus most öt pont előnnyel vezeti a tabellát a Roma előtt. A mérkőzésen a Serie A két legjobb védelme találkozik majd: a Juventus az utolsó kilenc bajnokiján csak egy gólt kapott, összesen tizenegyet, míg a szezonban továbbra is veretlen Romát mindössze hétszer mattolták az eddigi tizenhét fordulóban.

A rangadón a hazai pályán játszó Juventus győzelmére 1.61 az odds, a döntetlenre 3.75, a Roma sikerére pedig 5.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply