Alex a Milanban folytatja

2014. June 7. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Alex
A Milan leigazolta az egykori brazil válogatott Alexet, aki két évre kötelezte el magát az olasz klubhoz.

 

A Milan már jó ideje szerette volna leszerződtetni az erős testalkatú védőt, aki még a Santos játékosa volt, amikor a piros-feketék először kiszemelték. Azonban a milánóiak nem jártak sikerrel, a Chelsea elhalászta az olaszok elől az akkor még válogatott labdarúgót. Alex azonnal kölcsönbe került, a PSV-nél töltött három éve alatt a nemzeti csapatban is számítottak a játékára.

A Chelsea-nél azonban nem tudott gyökeret verni, öt szezon alatt mindössze 86 bajnokin szerepelt a londoni csapatban, majd 2012-ben a Paris Saint-Germainhez igazolt. Franciaországban a védelem oszlopa lett, ám a 31 éves játékossal a párizsiak nem kívántak szerződést hosszabbítani.

A távozó védőnek azonban nem kellett sokat várnia egy új csapatra, a Milan már a szezon vége után leült tárgyalni Alexszel. A piros-feketék a hírek szerint gyorsan megegyeztek a labdarúgóval, aki kétéves szerződést írhat alá. A brazil védő a hírek szerint már átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon is.

Alex két bajnoki címet nyert a PSG-vel, a csapat mindkét BL-negyeddöntős szereplése alkalmával pályára lépett, valamint elhódította a francia Ligakupát. A brazil válogatottban 2003 és 2008 között 17-szer lépett pályára.

A Milan az elmúlt bajnoki szezonban a nyolcadik helyen zárt a bajnokságban, ezzel lemaradt az európai kupaszereplésről. Arra, hogy a következő idényben a Milan nyeri a Serie A-t, 13.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply