A Verona bravúrral maradt életben

2016. April 26. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Giampaolo Pazzini
A Hellas Verona megtartotta a matematikai esélyeit az olasz élvonalban maradáshoz, mivel hazai pályán fordítani tudott a Milan ellen.

Három fordulóval a Serie A végelszámolása előtt a Verona némi meglepetésre még mindig életben van a bennmaradási versenyt illetően, a sereghajtó 2-1-re verte a Milant, és így hét pontra csökkent a hátránya az utolsó, még bennmaradást jelentő helyezetthez képest. A Verona hazai pályán hátrányba került a milánóiak ellen hétfőn, de Jeremy Menez találatára az egykori milanos Giampaolo Pazzini válaszolt, majd a hosszabbítás perceiben Luca Siligardi találatával a veronaiak megfordították a meccset. A három pont megszerzésével a sereghajtó életben maradási esélyei megmaradtak, bár továbbra is utolsó a tabellán.

A Verona előtt Frosinone áll öt pont előnnyel, majd újabb két egység differenciával a Palermo és a Carpi, vagyis a veronaiak hátránya három fordulóval a vége előtt hét pontra csökkent. Bár sovány sansza maradt a Veronának, ugyanis még az is kevés lehet, ha megnyeri az összes hátralévő meccsét. Ugyanakkor az utolsó három fordulóban két kemény ellenfél is vár rájuk, a Sassuolo elleni találkozó után a Juventusszal, majd a Palermóval mérkőznek. A Sassuolo sikerére a szorzó 1.53, a döntetlenre 3.75, a Verona győzelmére 7.00.

A Milan ugyanakkor a vereséggel végleg lemondhat az ötödik helyről, Cristian Brocchi csapatának már hat pont a lemaradása a Fiorentina mögött, ám így sem kell lemondania a nemzetközi kupaindulásról, hiszen a szezon utolsó meccsén a Juventusszal mérkőzik az Olasz Kupában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply