A Tottenham csökkentette hátrányát

2016. April 20. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Harry Kane
Mivel a Leicester csak 2-2-es döntetlent játszott a West Ham ellen, a Tottenham lehetőséget kapott, hogy csökkentse a hátrányát és öt pontra feljöjjön az éllovasra.

Az ellenfél a Stoke City volt, amely hazai pályán mindenki számára kellemetlen ellenfél, bár az elmúlt két találkozóján nyeretlen maradt a Britannia-stadionban a Southampton és a Swansea ellen.

Tottenham-helyzettel indult a meccs, Kane vette át a labdát 12 méterre a kaputól, a védők lest reklamáltak, de a vendégek csatára jó helyről indult, végül azonban Given védte a lövését. A 9. percben azonban már a kapus is tehetetlen volt, megint Kane volt a főszereplő, aki ezúttal szépen csavart a bal sarokba. A Stoke először a 28. percben adott életjelet, akkor Arnautovic 22 méteresét védte Lloris. A 41. percben Eriksen növelhette volna a Spurs előnyét, de a kapussal szemben állva a lécet találta telibe.

A második félidő közepén aztán megérkezett a második londoni gól, Eriksen indításával Alli lépett ki, aki átpöccintette a labdát a kapus fölött. A fiatal középpályás aztán foghatta a fejét, amikor pár perccel a gólja után kicselezte Givent, de az üres kapura kapufát lőtt. A 71. percben a Stoke lőhetett szögletet, mégis a Tottenham szerzett gólt, a villámgyors kontra végén Lamela rúgatott gólt Kane-nel, aki így már 24-nél tart. Hogy a Tottenham-játékosok gólpárbaja döntetlen legyen, arról Alli gondoskodott, aki egy szép kapáslövéssel állította be a végeredményt. A 4-0-s sikerrel a Tottenham öt pontra megközelítette a Leicestert négy körrel a vége előtt. A Spurs a következő fordulóban a West Bromwichcsal játszik.

A Tottenham sikerére a szorzó 1.22, a döntetlenre 5.75, a West Brom sikerére 13.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply