A tét Torinóban a veretlenség és a továbbjutás

2015. November 25. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Paul Pogba
A Manchester City úgy utazik a Juventushoz, hogy a csapat számára a továbbjutás már nem kérdéses, csak annak a kimenetele.

A City az eddigi négy forduló alatt kilenc pontot gyűjtött, mindössze egyszer maradt pont nélkül – és akkor éppen a mostani ellenfele, a Juventus tréfálta meg, amely 2-1-re győzött az angolok otthonában.

A City nem hangolt túl jól a torinói rangadóra, mivel hazai pályán futott bele egy méretes pofonba, amikor 4-1-re kikapott a Jürgen Klopp érkezése óta egyre acélosabb Liverpool ellen. A Juventus viszont a Milan elleni 1-0-s sikerrel a háta mögött fogadhatja a Cityt, és ha legalább egy pontot szerez, akkor már ott van a nyolcaddöntőben, de ha győz az angolok ellen, akkor lépéselőnybe kerül az első helyért folytatott küzdelemben.

“Olyan a helyzetünk, mint amikor teniszben az egyik játékosnak meccslabdája van. Szerdán már kiharcolhatjuk a továbbjutást, ami igazán fontos lenne, mert akkor már nem kellene emiatt izgulnunk az utolsó körben. Hogy az első vagy a második hely mennyire számít? Tavaly másodikként mentünk tovább, és a végén döntőt játszottunk a Barcelona ellen, előtte viszont megnyertük a csoportot, de a Bayern kiejtett minket a nyolc között. Az erőviszonyok alapján a Juve most nincs az első négyben, de tavaly sem várta senki tőlünk, hogy ilyen messzire jussunk” – nyilatkozta Giorgio Chiellini, az olaszok válogatott védője, aki a manchesteri meccsen öngólt szerzett.

A Juventus egyike annak az öt csapatnak, amely még veretlen a BL mostani kiírásában, emellett önbizalmat adhat Massimiliano Allegri fiainak, hogy a torinóiak 15 mérkőzés óta veretlenek hazai pályán a nemzetközi porondon.

A szerdai meccsen a Juventus győzelmére az odds 2.25, a döntetlenre 3.40, a City sikerére 3.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply