A Sunderland folytatná sorozatát

2015. October 25. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Sam Allardyce
A nagyon gyenge szezonkezdet után egy nagyszerű sorozat folytatása adhat reményt a Sunderland labdarúgócsapatának. A Premier League utolsó helyén álló együttes vasárnap azt a Newcastle Unitedet fogadja, amely ellen hét bajnoki óta nem kapott ki, és a legutóbbi öt összecsapást meg is nyerte.

A Sunderland az első kilenc forduló során hat vereség mellett három döntetlent játszott (Swansea City 1-1, Aston Villa 2-2-, West Ham United 2-2), de nyernie még nem sikerült. Persze a Newcastle sem büszkélkedhet, hiszen a múlt hét végéig szintén nyeretlen volt, öt vereség mellett három döntetlen állt a neve mellett, de aztán otthon nagyon megverte a Norwich Cityt. A 6-2-es váratlan diadalból Georginio Wijnaldum mesternégyessel vette ki a részét.

A Sunderland hazai győzelmére 2.50 a szorzó, a döntetlenre 3.40, míg a Newcastle idegenbeli sikerére 3.00. A Szarkák utoljára 2011. augusztus 20-án tudtak nyerni (akkor éppen idegenben 1-0-ra), ezt két 1-1-es döntetlen követte, majd zsinórban öt Sunderland-siker. Az előző szezonban két 1-0-s győzelem jött össze, decemberben Adam Johnson, áprilisban Jermaine Defoe szerezte a győztes gólokat.

Sebastian Larsson nagyon szeretné, ha végre sikerülne nyerni, ez nemcsak a Sunderland, de az új menedzser, Sam Allardyce első sikere lenne a 2015-16-os szezonban.

“Boldog lennék, ha a rekord folytatódna, remélem, sikerülni fog. De azt is tudjuk, hogy a Newcastle nagyon vágyik a revánsra” – mondta a svéd középpályás Larsson a Sunderland Echóban.

A hazaiaknál kérdéses a lábsérüléssel bajlódó Adam Matthews és Fabio Borini játéka, míg a vendégeknél ugyan Tim Krul kapus hiányzik, de jó hír, hogy Kevin Mbabu és Rolando Aarons a héten ismét elkezdte az edzéseket.

Ami a statisztikát illeti, a Newcastle a legutóbbi 537 perc alatt mindössze egyszer talált be a sunderlandi kapuba. A hazaiak egyik kedvenc ellenfele éppen a Newcastle, a Premier League-ben a Szarkákat (illetve a Boltont és az Evertont) sikerült eddig nyolcszor legyőznie.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply