A Stuttgart bravúrt akar

2016. April 23. Saturday in Hírek, Német Bundesliga

Adam Hlousek
A VfB Stuttgart négy fordulóval a bajnokság vége előtt a 15. helyen áll, két ponttal az osztályozót érő 16. és hat egységgel a már kieső 17. pozíció előtt.

A stuttgartiak még nem érezhetik magukat biztonságban, mert bár az egyenes kiesésre kevés az esélyük, az osztályozót érő pozíció elkerüléséért nagyot csatáznak a Werder Bremennel. A Jürgen Kramny vezette együttes szombaton a második helyezett Dortmundot fogadja, és a szakember abban bízik, hogy együttesének sikerül meglepnie a Borussiát.

“Szükségünk van a pontokra a kiesés elkerüléséért vívott harcban. Ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el, gondot kell okoznunk az ellenfélnek, és mi pontosan ezt fogjuk megpróbálni. Van pár ötletünk, hogyan érhetjük el ezt a célt” – jelentette ki Kramny.

A szakvezető novemberben vette át a Stuttgartot, és akkor éppen a Dortmund elleni bajnoki volt az első meccse. Azon a találkozón 4-1-re kikaptak a svábok, de a vereséget egy nyolcmeccses veretlenségi széria követte, melynek segítségével sikerült felzárkózni a középmezőnyhöz.

Tavasszal ismét hullámvölgybe került a csapat, az előző öt meccséből csak két pontot gyűjtött be, így csúszott vissza a kiesőzóna közelébe. A Stuttgart a Dortmund elleni legutóbbi 11 bajnokiján nem tudott nyerni, öt döntetlen mellett hat veresége van ebből az időszakból.

A stuttgarti sikerre a szorzó 4.50, a döntetlenre 4.20, a Dortmund diadalára 1.70.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply