A Manchester United fejlődött Van Gaal szerint

2016. April 23. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Matteo Darmian
A Manchester United vezetőedzője elégedett csapata fejlődésével, szerinte ezt bizonyítja az is, hogy idén tovább jutottak az FA-kupában, mint tavaly.

A holland szakembert és csapatát már a szezon elejétől komoly kritikákkal illették, a Manchester United nem volt képes megfelelni az elvárásoknak. A gárda az utóbbi öt meccséből négyet megnyert, faragott is hátrányából az élmezőnyhöz képest, de még mindig csak az ötödik helyen áll.

A hétvégén azonban a bajnoki célok a háttérbe szorulnak, Van Gaal gárdája ugyanis az Everton elleni FA-kupa elődöntőben érdekelt. A szombati összecsapás előtt a holland magabiztosan beszélt csapata esélyeiről.

“Idén előrébb járunk, mint tavaly. Tavaly a negyeddöntőig jutottunk, most már az elődöntőben vagyunk. Azt hiszem, hogy ez is azt jelzi, hogy jobbak lettünk. Versenyben vagyunk a kupáért, és a bajnokságban az első négy közé kerülésért” – mondta Van Gaal.

A holland az Everton elleni mérkőzés kapcsán kijelentette, hogy a kerete teljes, minden játékos hadra fogható, ez okoz is némi problémát.

“Mindenki egészséges, 24 játékosom van 18 helyre, vagyis hatot biztosan elkeserítek azzal, hogy nem játszhat az elődöntőben” – mondta Van Gaal.

Az Everton és a Manchester United ebben az idényben már kétszer összemérte erejét a pontvadászatban, mindkétszer Van Gaal csapata gyűjtötte be a három pontot.

Az Everton győzelmére a szorzó 4.00, a döntetlenre 3.60, a Manchester United sikerére 2.00.

Az FA-kupa másik elődöntőjében a Crystal Palace látja vendégül a Watfordot.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply