A spanyol szövetség törölte Ramos eltiltását

2013. December 19. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Sergio Ramos

A Spanyol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága törölte a Real Madrid játékosának, Sergio Ramosnak az Osasuna elleni bajnoki mérkőzésen (2-2) kapott első sárga lapját, így a védő vasárnap játszhat a Valencia ellen.

 

Klubrekordot jelentő idő alatt jutott a kiállítás sorsára Ramos az Osasuna ellen, miután a 18. percben megkapta második sárga lapját Alvaro Cejudo játékvezetőtől. A “királyiak” fellebbeztek, mondván, az első sárga lapnál védőjük és a pamplónai labdarúgó között nem volt kontaktus, így a bíró rossz döntést hozott. A fegyelmi bizottság helyt adott a fellebbezésnek, így Ramosra már a hétvégi bajnokin is számíthat Carlo Ancelotti vezetőedző.

“A Spanyol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága eltörölte Sergio Ramos sárga lapját, melyet a legutóbbi bajnokin, az Osasuna ellen kapott” – olvasható a közlemény a Real Madrid hivatalos honlapján. “Így készen áll arra, hogy Carlo Ancelotti számoljon vele is a hétvégi bajnokin, amikor a Real Madrid a Valenciával játszik.”

A kommünikében az is olvasható, hogy a bizottság részletes videós elemzést tartott, amiben megállapította, hogy valóban nem volt olyan testi kontaktus a két játékos között, melynek következtében az Osasuna focistájának el kellett volna esnie.

További jó hír a fővárosiak számára, hogy Gareth Bale is készen áll a játékra. A walesi szélső egy MRI-vizsgálaton esett át, az orvosok pedig semmi komoly sérülést nem láttak, így Ancelotti a nyári sztárigazolásra is számíthat.

A Valencia nincs könnyű helyzetben, hiszen az Atletico Madrid elleni vesztes bajnokit követően Miroszlav Djukicsot menesztette a klub vezetősége, és amíg nincs utód, addig a 33 éves Nico Estevez ül majd a kispadon.

A “denevérek” győzelmét 5.25 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.00, a vendégek sikerére pedig 1.61 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply