A Schalke nem engedi el Draxlert

2014. January 31. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Julian Draxler

A német Bundesligában szereplő Schalke vezetője, Horst Heldt elmondta, az angol Arsenal által megkörnyékezett Julian Draxler biztosan marad a klubnál a szezon második felében is, reményei szerint pedig még annál tovább is.

 

A 20 éves, támadó szellemű középpályás már évek óta szerepel a legnagyobb európai klubok radarján, és főleg angol csapatokkal, leginkább az Arsenallal boronálják össze – persze a neve felmerült a többi nagyágyúnál is. A nyáron a Schalke sikeresen megtartotta legnagyobb tehetségét, és úgy tűnik, hogy januárban sem válik meg Draxlertől, akinek a piaci értékét a transfermarkt.de 30 millió euróra becsüli.

“Elég határozottan biztos vagyok abban, hogy Julian a szezon második félében nálunk fog játszani, de talán még utána is” – mondta Heldt csütörtök este. “Nem igazán foglalkoztat minket az a tudat, hogy elengedjük, ráadásul ő sem keres minket azzal, hogy távozni szeretne. Persze mindig lesznek érdeklődők iránta, és ha valaki egy komoly ajánlattal jelentkezik, szakmailag csak akkor fogunk komolyan foglalkozni az üggyel. Ez nem Julianra igaz, hanem a többi játékosunkra is.”

Draxler szerződésében, ami 2018 nyaráig köti őt a gelsenkircheniekhez, egy 40 millió euró körüli kivásárlási áll is szerepel, ennek ellenére Heldt tehát bízik abban, hogy a tízszeres német válogatott még sokáig fogja az együttest erősíteni. A középpályás jelenleg kisebb sérüléséből lábadozik, 15 bajnokin egy gól és öt assziszt a mérlege. A hétvégi játéka még kérdéses, pedig fontos meccs vár együttesére a Wolfsburg ellen.

A Szalai Ádámot is foglalkoztató Schalke szombaton fogadja a zöld mezeseket. A hazaiaknak 31, a vendégeknek 30 pontjuk van, céljuk pedig az első négy hely valamelyikének elérése. A Schalke győzelmét 2.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.50, a Wolfsburg sikerére pedig 3.60 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply