A Real Madridnak a fináléban a helye

2016. May 4. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Zinedine Zidane
Szerdán a Real Madrid a Manchester Cityt fogadja a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján, melyet a hazaiak vezetőedzője, Zidane szerint meg kell nyerniük.

Az első meccsen inkább a fizikai erő dominált, mintsem a szépség, pedig mindkét csapat látványos támadófutballt tud játszani. Manchesterben azonban óvatos volt Manuel Pellegrini és Zidane is, így inkább a védekezésre összpontosítottak a szakemberek. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az odavágón a Real nem számíthatott legjobbjára, Cristiano Ronaldóra, aki azonban a visszavágón már biztos, hogy játszani fog.

Talán a portugál klasszis visszatérése mondatja Zidane-nal, de a francia úgy véli, csalódás lenne, ha nem jutnának be a fináléba.

“Kudarc lenne, amennyiben lemaradnánk a döntőről” – fogalmazott a spanyol klub edzője. “Jó formában vagyunk, ezt szeretnénk folytatni, viszont nem lesz könnyű dolgunk. Kétségbeesetten fogunk küzdeni a fináléért, és ha nem sikerül, óriási kudarcként élnénk meg. Sokkal keményebb meccs vár ránk, hiszen minden szerda este fog eldőlni. Nem gondolunk arra, hogy ismét szerezzünk két gólt negyedóra alatt, ahogy tettük azt a Wolfsburggal szemben. Tudjuk, hogy kilencven percig fogunk szenvedni, és talán még tovább is.”

A Real a hétvégén, ha nehezen is, de kicsikarta a győzelmet a Real Sociedad otthonában. A Manchester Citynek nem sikerült győzelemmel hangolnia a spanyolországi találkozóra, a Southampton vendégeként ugyanis 4-2-re kikapott – igaz, alig néhány olyan labdarúgó kapott szerepet Pellegrinitől, aki szerdán kezdeni fog.

Egy biztos, Yaya Touré elutazott Madridba, míg a hazaiaknál Ronaldo ugyan visszatér, de Karim Benzema és Casemiro biztosan nem fog játszani.

A Real Madrid sikerére a szorzó 1.53, míg a döntetlenre 4.50, a vendég Manchester City győzelmére pedig 6.50. A szorzók a rendes játékidőben elért eredményre értendőek.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply