A Rayo nem kap kilencet a Realtól

2015. April 8. Wednesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Paco Jemez
Paco Jemez szerint csapata szerdán a Real Madrid ellen nem fog úgy járni, mint a hétvégén a Granada, amely a spanyol labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

 

A Real Madrid az Európa-bajnoki selejtezők miatt támadt szünet után remek formában tért vissza a pályára, Carlo Ancelotti csapata lehengerlő teljesítménnyel rukkolt elő a Granada ellen. Az első félórában még nem sikerült megtörni a gólcsendet, végül kilencig meg sem álltak az öt gólt szerző Cristiano Ronaldo által vezetett királyiak.

A Real Madrid szerdán a Rayo Vallecanóhoz látogat, a hazaiak mestere biztos benne, hogy nem kapnak kilenc gólt, mint a Granada.

“Nem valószínű, hogy ugyanolyan rosszul járunk, mint a Granada, az ilyesmi nem ismétlődik meg túl gyakran. Nem is gondolok ilyesmire, biztos vagyok benne, hogy ez nem fordul elő ismét. Jó teljesítményre készülünk, és győzni akarunk” – mondta Paco Jemez.

A Rayo Vallecano 9. helyen várja a királyiak elleni bajnokit, elmúlt három meccsét megnyerte. A második helyezett Real Madrid a Granada elleni gólzáporos győzelmet megelőzően a Barcelonától kapott ki.

“Nyomás alá akarjuk helyezni a Real Madridot, amennyire csak tudjuk. Nem izgulunk az eredmény miatt, senki sem szeret kikapni, de ezek a meccsek jelentik a bónuszt” – mondta a vezetőedző.

A Rayo sikerének az oddsa 13.00, a döntetlenre 7.00, a Real győzelmére 1.20 a szorzó.

Ősszel a Real Madrid 5-1-re verte a Bernabeuban a szintén madridi alakulatot.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply