A Napoli otthon még veretlen

2016. May 2. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Gonzalo Higuain
A bajnoki cím már elúszott a Napoli számára, de ahhoz, hogy a BL következő kiírását a csoportkörben kezdhesse, meg kell őriznie második helyét a tabellán.

A 35. fordulóban a Napoli kikapott a tabella-3. AS Roma otthonában, és mivel a Juventus nyerni tudott egy késői gólnak köszönhetően firenzében, megnyerte a bajnokságot. A nápolyiak számára most az a legfontosabb, hogy megőrizzék második helyüket a pontvadászatban, hiszen a harmadiknak már BL-selejtezőt kell játszania ősszel ahhoz, hogy ott legyen a csoportkörben.

A Napoli és a Roma között mindössze két pont a különbség, és mivel még van hátra három forduló, bármi megtörténhet. A fővárosiak továbbra is tartják jó formájukat, 14 forduló óta veretlenek, hétfőn a Genoa ellen játszanak. Ezzel szemben a kék mezeseknek a legutóbbi hat fordulóban három idegenbeli vereség is becsúszott – az Udinese, az Inter és Roma otthonában – így ha lassan is, de elszálltak Gonzalo Higuainék esélyei az aranyérmet illetően.

A nápolyiak most leginkább annak örülhetnek, hogy kiváló formába lévő argentin csatár ismét bevethető lesz, gólerősségére pedig szüksége is lesz a csapatnak. Jóllehet, hazai pályán borítékolható a sikerük, hiszen az idényben még nem kaptak ki saját szurkolóik előtt, ezt pedig az európai top bajnokságokból csak a német Borussia Dortmund mondhatja el magáról.

A Napoli hétfői ellenfele, az Atalanta biztos, hogy már nem fog kiesni, és ez még úgy is igaz, hogy az együttes mindössze 11 gólt lőtt idegenben, a legkevesebbet a ligában. Az Atalanta formája ráadásul nem is rossz, hiszen a Chievót legutóbb megverte, előtte pedig a Palermo és a Roma ellen is ikszelt.

A Napoli sikerére a szorzó 1.14, míg a döntetlenre 7.50, a vendég Atalanta győzelmére pedig 17.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply