A Mönchengladbach folytatná jó sorozatát

2013. December 19. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Max Kruse

Remek formában van a német Bundesligában szereplő Borussia Mönchengladbach, hiszen az együttes eddig mind a nyolc hazai bajnokiját megnyerte a 2013/14-es szezonban, vasárnap pedig a Wolfsburg ellen folytathatja ezt a klubrekordot jelentő sorozatot.

 

A M’gladbach labdarúgóira azonban rangadó vár, hiszen a Wolfsburg sem áll rosszul hazája pontvadászatában: amíg a fekete-fehér csíkosak a negyedikek 32 ponttal, addig a zöld-fehér mezesek 29 egységgel az ötödik helyen állnak, így egy nagyobb arányú vendég győzelem esetén a felek akár még helyet is cserélhetnek a tabellán.

Erre azonban nem sok esély van a statisztika alapján, hiszen a Borussia odahaza idén még veretlen, ráadásul eddig magabiztosan hozta minden meccsét, és olyan együttesek is elvéreztek már a Borussia Parkban, mint a Werder Bremen, a Dortmund, vagy legutóbb a Schalke 04.

Christoph Kramer, a Mönchengladbach középpályása bízik abban, hogy sikerül vasárnap is bezsebelniük szurkolóik előtt a három bajnoki pontot, így tovább nyújthatják a rekordot.

“A sport egy kicsit a rekordok felállításáról is szól, én pedig nagyon örülök annak, hogy részese lehetek a klub hazai győzelmi sorozatának” – mondta a 22 éves német, aki az eddigi 16 bajnokin 15 alkalommal is kezdő volt. “Jó lenne, ha a szezon első felében az összes itthoni meccsünket behúznánk, ennek érdekében mindent el fogunk követni. Azonban mindenki tudja, hogy ez nem lesz egyszerű. Ellenfelünk is jó formában van, mindössze három pontra vannak mögöttünk.”

A Borussia tehát komolyan veszi a Wolfsburgot, és jól is teszi, hiszen Dieter Hecking csapata a legutóbbi nyolc fordulóban nem talált legyőzőre, ráadásul döntetlent is csak kétszer játszott.

A hazaiak sikerére 2.10 az odds, míg a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére pedig 3.40 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply