A Milan-kapitány szezonjának vége

2015. May 7. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Riccardo Montolivo
Műtét miatt nem léphet pályára a szezonból hátralévő négy meccsen Riccardo Montolivo, míg a Románál a hét végén valószínű játszani fog Seydou Doumbia.

Az olasz középpályásnak nincs szerencséje az idények hajrájával, nem először szenved komoly sérülést a szezon végén. Montolivo tavaly még a világbajnokságról is lemaradt, mert súlyos lábtörést szenvedett a válogatott felkészülési meccsén. Hosszú kihagyás után csak a jelenlegi szezon közben térhetett vissza, de folyamatosan sérülésekkel bajlódott, a Milan pocsék idényén ő sem tudott lendíteni.

A Serie A középmezőnyében vergődő, egykoron szebb napokat látott alakulat ráadásul a bajnokság utolsó négy meccsén nem számíthat egyik legjobbjára, Montolivo számára ugyanis véget ért a szezon. Az összesen csak 10 bajnokin pályára lépő középpályás megannyi izomsérüléssel küzdött meg, most pedig ismét kés alá fekszik, hogy korábbi lábtöréséből származó fém csavarokat eltávolítsák a lábából.

Ez egyben azt jelenti, hogy Montolivo már a Milan hétvégi, Roma elleni bajnokiját is kihagyja, amelyen viszont pályára léphet a vendégek egyik sérüléssel bajlódó alapembere. Seydou Doumbia a hétvégén még gólt szerzett a Genoa elleni bajnoki győzelem alkalmával, de a meccset már nem tudta végigjátszani, sérülés miatt le kellett cserélni. A meccs után azonban az is kiderült, hogy nincs komolyabb baj.

“Az orvosik tesztek kimutatták, hogy nem szenvedett izomsérülést a Genoa ellen. Bár kapott egy rúgást a lábára, nem kell meccset kihagynia” – szól a Roma hivatalos állásfoglalása.

A Milan és a Roma szombaton este csap össze egymással a Serie A-ban: a Milan sikerének az oddsa 14/5, a döntetlenre 5/2, a Roma győzelmére 1/1 a szorzó. A két csapat őszi összecsapása gólnélküli döntetlent hozott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply