A Milan a hatodik hellyel is beérné már

2016. May 7. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Jeremy Menez
Mattia De Sciglio szerint a Milan nemcsak az Olasz Kupa döntőjében hisz, hanem a Serie A-ban is az első hatban szeretne végezni, ezzel bebiztosítva a nemzetközi szereplést.

A Milan ebben a szezonban is csalódást okozott, az észak-olasz egyesület a nyári edzőváltás és a jelentős erősítések ellenére nagyon gyengén teljesített, esélye sem volt az első ötben végezni, vagyis nemzetközi kupaindulást jelentő helyért küzdeni. A milánóiak ismét edzőt váltottak, ám ez sem lendített a csapat teljesítményén.

Cristian Brocchi alakulata az elmúlt három fordulóban két pontot szerzett, így a Sassuolo beérte és megelőzte, tehát a Milan már csak a hetedik helyen áll. Ugyan az első öt indulhat a nemzetközi kupaporondon ősszel, ám mivel az Olasz Kupa döntőjében a már bajnok Juventus is érdekelt, a torinóiak kupagyőzelme esetén a bajnoki hatodik is indulhat az Európa Ligában.

“Nem kockáztathatjuk meg, hogy csak az Olasz Kupára helyezzük a hangsúlyt, az elsődleges célunk, hogy a bajnokságban az első hatban végezzünk. Meg kell változtatnunk a hozzáállásunkat, hogy hatodikak lehessünk. A klub három éve nem indult a nemzetközi porondon, az ilyesminek nem szabadna megtörténni” – jelentette ki De Sciglio.

A Milan szombaton a Bologna vendége lesz, míg a Sassuolo vasárnap lép pályára a Frosinone otthonában. A 14. helyezett Bologna sikerére a szorzó 3.75, a döntetlenre 3.40, a 7. Milan győzelmére 2.05.

Ősszel a Bologna 1-0-ra nyert Milánóban, előtte azonban nyolc éven át nem tudta legyőzni szombati ellenfelét.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply