A Manchester City sérültjei visszatérhetnek

2015. September 29. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Vincent Kompany
Három alapember is visszatérhet a City keretébe a sérültek közül: David Silva, Vincent Kompany és Joe Hart is pályára léphet a Borussia Mönchengladbach ellen.

Pellegrini együttese nagyon jól kezdte a szezont, sorra nyerte a meccseket, ám az elmúlt két hétben háromszor vereséget szenvedett. A sorozatos vereségeket a Juventus elleni Bajnokok Ligája-találkozó nyitotta, amelyet hazai pályán vesztett el, azután a bajnokságban a West Ham is három ponttal távozott az Etihad-stadionból. A Ligakupában ugyan továbbjutott, de az elmúlt hétvégén újabb vereség következett, ezúttal a Tottenham győzte le simán a Cityt a pontvadászatban.

A City kénytelen volt átadni a tabella első helyét a városi riválisnak, de Pellegrini reméli, hogy a Bajnokok Ligájában ismét megtörik a rossz széria, és ezúttal végleg. A chilei szakember optimizmusát a sérültekről szóló legújabb hírek táplálták, az elmúlt meccseket kihagyó alapemberek közül három is visszatért a keretbe, teljes erőbedobással készül, és akár már a szerdai nemzetközi kupatalálkozón újra pályára léphet.

David Silva és Vincent Kompany legutóbb éppen a Juventus elleni vereség alkalmával lépett pályára, míg Joe Hart a West Ham ellen kezdett utoljára. De rossz hír a City hívei számára, hogy a Tottenham ellen lecserélt Yaya Toure combizom-sérülés miatt néhány hétig nem léphet pályára.

A Borussia Mönchengladbach sikerének a szorzója 4.33, a döntetlenre 3.75, a Manchester City győzelmére 1.90. A német együttes a BL csoportkörének első fordulójában 3-0-ra kikapott a Sevilla otthonában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply