A Juventusnak nincs félnivalója

2013. December 10. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Fernando Llorente szerint csapatának nem kell tartani a Galatasaray elleni meccstől, a spanyol biztos benne, hogy a Juventus bejut a BL legjobb 16 csapata közé.
Carlos Tevez

A Juvénak győznie kell a továbbjutáshoz.

A Juventus a bajnokságban kiválóan teljesít, a bajnoki címvédő hét meccset nyert zsinórban, pénteken a Bologna ellen szerezte meg könnyedén a három pontot. A Bajnokok Ligájában ugyan gyengén lendült formába a torinói csapat, de a nemzetközi porondon is a saját kezében van a sorsa az utolsó csoportkör előtt: ha Antonio Conte alakulata a Galatasaray ellen pontot szerez idegenben, akkor már biztosan a legrangosabb európai kupasorozat legjobb 16 csapata közé kerül.

A szezon elején sokat kritizált, ám az utóbbi időben beinduló Llorente szerint ez a feladat nem okozhat gondot csapatának, a nyáron igazolt spanyol válogatott támadó biztos benne hogy a torinóiak továbbjutnak.

“A gárda nagyon erős, és megvan a lehetőség arra, hogy továbbjussunk. Ehhez nem kell tennünk semmi mást, csak, amit eddig is tettünk. Keményen készülni, a meccsen pedig mindent kiadni magunkból. Nem kell semmitől tartanunk, 10 százalékig biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk megtenni, ami szükséges” – jelentette ki Llorente a Galatasaray elleni idegenbeli meccs kapcsán.

A Real Madrid már biztosan az élen végez a B csoportban, a második helyen jelenleg a Juventus áll 6 ponttal, a Galatasaray harmadik 4, míg a Köbenhavn szintén négy ponttal negyedik.

A Galatasaray keddi győzelmének az oddsa 4.50, a döntetlenre 3.75, a Juventus sikerére 1.85 a szorzó. Arra, hogy Llorente gólt szerez a sorsdöntő összecsapáson, 2.62 a szorzó. A két csapat első meccse 2-2-es döntetlennel zárult Torinóban.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply