A Juventus vezetőedzője Buffont dicséri

2016. April 11. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Gianluigi Buffon
Nagy lépést tett a bajnoki címvédés felé ismét szombaton a Juventus, a torinóiak a Milan elleni sikerrel már kilenc pontra vezetnek a Napoli előtt.

A torinóiak az olasz labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában 2-1-re verték a Milant, így már kilenc ponttal vezetik a pontvadászat tabelláját. A Juventus ugyan idegenben hátrányba került, de Mario Mandzukic és Paul Pogba révén fordítani tudott. A győzelem után Massimiliano Allegri elsősorban Gianluigi Buffont dicsérte.

“El kell, hogy ismerjem a Milan erőfeszítéseit, de ma nem volt szerencséjük a piros-feketéknek, mert Buffon minden labdának az útját állta” – mondta Allegri, aki a kapus mellett megdicsérte a többi játékosát is, kiemelve, hogy a győzelem is bizonyítja, hogy a Juventus állandóan képes fejlődni.

A Napoli vasárnap délután lép pályára a Hellas Verona ellen, ha nyernek is a nápolyiak, akkor is annyi pont lesz a hátrányuk, mint ahány forduló még hátravan a bajnokság végéig.

“Bármelyik csapat, amely egy ilyen sorozatban képes 21, 22 fordulóban győzni, az nagyszerű teljesítményt visz véghez” – jelentette ki Allegri, akinek csapata szombaton immár a 24. győzelmét aratta a pontvadászat során.

A vezetőedző azt is elárulta, hogy a meccsen rúgást kapott a térdére Kwadwo Asamoah, akit le is kellett cserélni, hétfőn eshet át a komolyabb orvosi vizsgálatokon. Alvaro Morata sem teljesen egészséges a hétvégi bajnoki rangadót gyomorbetegség miatt hagyta ki.

A Juventus sikerére a szorzó 1.16, a döntetlenre 6.50, a Palermo győzelmére 17.00.

A két csapat elmúlt hét összecsapását kivétel nélkül a Juventus nyerte, míg az azt megelőző négyet a Palermo, döntetlent utoljára 2004-ben játszottak a gárdák.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply