A Juventus sztárjai nem eladók

2016. February 17. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Paul Pogba
A tavaly az olasz bajnokság mellett a kupát is megnyerő, a BL-ben pedig a Barcelona ellen döntőt játszó Juventus jó úton halad az idén is a trófeák fele.

Massimilano Allegri csapata ugyan váratlanul gyengén kezdte a bajnokságot, de a hétvégén 1-0-ra legyőzte a Napolit, és ezzel már a tabella élére állt. A kupában szinte biztos az újabb finálé, miután az elődöntő első meccsén a torinóiak 3-0-ra verték az Intert, a Bajnokok Ligájában pedig a 16 közé jutottak, de ott nagyon kemény ellenfél vár rájuk a Bundesliga-éllovas Bayern München képében.

A Juventus zsinórban 15 olasz bajnokit nyert meg, és ebben a sorozatban nagy szerepet játszott Paul Pogba és Paulo Dybala. Utóbbi a nyáron érkezett 32 millió euróért a Palermótól, ahol az előző szezonban 34 bajnokin 13 gólt szerzett. A Juventusban a mostani bajnokságban 24 meccs is elég volt neki a 13 gólhoz, és a 22 éves argentin a hírek szerint felkeltette a Barcelona érdeklődését is.

“A Juventus olyan pozícióban van, hogy bármilyen ajánlatot visszautasíthatunk, ami Paulóért érkezik, ahogy ezt már korábban meg is tettük. Még jobb játékos lehet belőle, ha még több tapasztalatot szerez, de már most is kiemelkedően teljesít. A Juventusnál fel sem merül, hogy elengedjük őt, és ugyanez igaz Pogbára is, aki szintén fontos játékos számunkra. Újabb trófeákat akarunk nyerni Olaszországban, és Európában ott lenni a legjobbak között” – jelentette ki Giuseppe Marotta, a Juventus sportigazgatója.

Dybala szerződése 2020-ig, Pogbáé 2019-ig szól a Juventusnál. A Serie A listavezetője a Bayern elleni rangadóra egy Bologna elleni meccsel hangol.

A Bologna győzelmére a szorzó 6.00, a döntetlenre 3.60, a Juventus sikerére 1.61.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply