A jobb oldalon is jól érzi magát Wilshere

2015. May 23. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Jack Wilshere
Nem zavarja az Arsenal játékosát ha megszokott pozíciójától eltérő helyen kell szerepelnie, a sokáig sérült középpályás már annak is örül, ha pályára léphet.

Jack Wilshere hosszú ideig volt sérült a szezon során, egy bokasérülés miatt novembertől hosszú ideig nem állhatott Arsene Wenger rendelkezésére. Ugyan már egy hónapja visszatérhetett, és játszott is négy bajnokin, kezdőként viszont hétfőn kapott először szerepet fél év után.

Ráadásul Wilshere kénytelen volt megelégedni egy tőle távol álló poszttal, a középpálya közepére ugyanis Arsene Wenger Santi Cazorlát és Aaron Ramseyt állította, így Wilshere kikerült a jobb szélre.

“Ez most más, korábban a válogatottban kicsit védekezőbb felfogásban szerepeltem, míg az Arsenalban középen és támadó szellemben. De ezt nem bánom, sőt, örülök neki, hogy több poszton is tudok játszani, és ez jó a menedzsernek is. És nekem külön jó, mert ha valaki remekel az én posztomon, akkor nekem még lehet találni helyet máshol a csapatban” – jelentette ki Wilshere.

Ugyanakkor még mindig nincs százszázalékos állapotban, a Sunderland ellen is kénytelen volt cseré kérni.

“Sajnos a 70. percre elfáradtam, ezért hozott le Wenger, de ez nem zavar, türelmesnek kell lennem” – mondta Wilshere.

Az Arsenal az angol bajnokság utolsó körében a West Bromwich Albiont látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 2/5, a döntetlenre 17/4, a vendégek sikerére 15/2 a szorzó.

A bajnokság őszi szakaszában az Arsenal 1-0-ra nyert a WBA otthonában.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply