A Hull 1986 óta nyeretlen a Selhurst Parkban

2014. January 28. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Steve Bruce

Minden megszerzett pontnak különös jelentősége lehet a kiesés elkerülésért vívott harcban, így a kedd esti, Crystal Palace-Hull City összecsapás izgalmakat ígér.

 

A hazai együttes 22 forduló után az angol labdarúgó-bajnokság 16. helyén áll, hat győzelemmel és két döntetlennel összesen 20 pontot gyűjtött, és csak kettővel előzi meg a már kieső helyen lévő West Ham Unitedet.

Nincs sokkal jobb passzban a Hull City sem, amely hat győzelemmel és öt döntetlennel 23 pontot szerzett, ám a legutóbbi három mérkőzést elveszítette, s egyre lejjebb csúszik a tabellán. Steve Bruce együttese ugyan még relatíve biztonságban érezheti magát a 11. pozícióban, de egy újabb vereséggel a veszélyzóna közvetlen közelébe kerülhet.

Amikor a felek novemberben találkoztak, még tíz pont volt köztük a különbség, ám akkor meglepetésre a Palace nyerni tudott idegenben 1-0-ra. A statisztika ezúttal sem a Hullt segíti, az együttes 1986 óta tíz mérkőzésen is nyeretlen maradt a Selhurst Parkban, így e tekintetben a londoni siker a bravúr kategóriába tartozna.

Mindkét klub érdekelt volt a hét végi FA-kupa-fordulóban, de amíg a Hull idegenben 2-0-ra verte a Southend Unitedet, addig a Palace kikapott 2-1-re a Wigan Athletic vendégeként. Tony Pulis együttese legutóbbi hazai meccsén Jason Puncheon találatával 1-0-ra verte a Stoke-ot, míg a Hull a Norwich City otthonában kapott ki.

A vendégeknél Robbie Brady ágyéksérülés miatt minden bizonnyal nem játszhat, de hiányozni fog James Chester mellett a térdsérüléssel bajlódó Joe Dudgeon és a vádliját fájlaló Sone Aluko is.

A Crystal Palace-nál Kagisho Dikgacoi és Jerome Thomas a hírek szerint felépült, de Cameron Jerome – aki anyaklubja, a Stoke ellen nem léphetett pályára – is elfoglalhatja helyét a támadó szekcióban. Az biztos, hogy a hosszabb ideje sérült Jack Hunt, illetve Glenn Murray csak a lelátóról figyelheti az összecsapást.

A Crystal Palace győzelmére 2.50 az odds, a döntetlenre 3.20, míg a Hull City sikerére 3.20 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply