A Barcelona győzelemre készül Bilbaóban

2015. August 23. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luis Enrique
Hatalmas meglepetésre az FC Barcelona 4-0-ra kikapott az Athletic Bilbaótól a spanyol Szuperkupa első találkozóján, majd hazai pályán is csak 1-1-et ért el. Vasárnap a bajnokságot Bilbaóban kezdi a katalán csapat, reményeik szerint győzelemmel.

Kevesen képzelték azt, hogy az Athletic képes lesz így legyőzni a Barcelonát, főleg azután, hogy Messiék a Sevillával szemben megnyerték a kontinens Szuperkupáját. A Barcának most az a legfontosabb, hogy győzelemmel kezdje az idényt, hiszen ha egymásután harmadik alkalommal sem tudnák két vállra fektetni a Bilbaót, az már nagyon kínos lenne Luis Enrique csapata számára.

A Barcelona védő poszton nem áll túl jól, hiszen Jeremy Mathieu és Gerard Pique sem játszhat eltiltás miatt. Bartrára így nagy szerep várhat a San Mamesben, de ő abban reménykedik, hogy ezúttal három ponttal térhetnek majd haza.

“Az Athletic Bilbao egy nagyon kemény ellenfél, de jó játékkal megnyerhetjük a találkozót” – nyilatkozta a fiatal védő.

Az év elején a Barcelona 5-2-re nyert a San Mamesben, majd a bajnokságot is megnyerte, a spanyol Király-kupát és a Bajnokok Ligáját is. Pedro eligazolt a Chelsea-hez, Neymar pedig még nem bevethető, ezért Enrique valószínűleg egy fiatal támadót is a kezdőbe állít majd Messi és Luis Suarez mellé.

Az Athletic Bilbao győzelmére a szorzó 7.00, míg a döntetlenre 4.75, a vendég Barcelona sikerére pedig 1.44.

Forrás: Unibet

Leave a Reply