by

Manchesterből erősítene a Cardiff

2014. January 27. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Wilfried Zaha

A januári átigazolási időszak utolsó napjaiban a Cardiff City labdarúgócsapata további két játékossal szeretne erősíteni.

 

A walesi együttes norvég menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer a hírek szerint egykori klubjánál nézett körül, és nagyon szeretné megszerezni Wilfried Zahát és Fabio da Silvát.

Zahát minden bizonnyal nem kell majd sokat győzködnie, a Crystal Palace-tól nyáron elcsábított csatár eddig nemhogy a kezdőcsapatban nem kapott szerepet, de David Moyes menedzser csereként is mindössze kétszer küldte pályára: decemberben a Newcastle ellen 22, az Aston Villa ellen hat percet kapott. Ennél viszont több lehetőségre vágyna a 21 éves elefántcsontparti csatár, aki a Daily Mail riportja szerint már át is esett az ilyekor kötelező orvosi vizsgálaton. A lap úgy tudja, a Cardiff nemcsak a fizetését vállalná át, de másfél millió fontot fizetne is érte a Manchester Unitednek, hogy a játékos szezon végéig csatlakozotton a walesiekhez.

Ha az üzlet létre is jönne, az biztos, hogy kedden nem játszhatna még Zaha, a Cardiff ugyanis éppen az Old Trafforodon lép majd pályára, és a Premier League szabályzata megakadályozza, hogy a kölcsönadott labdarúgó az anyagegyesülete ellen játsszon.
A Manchester United győzelmére 1.25 az odds, a döntetlenre 6.00, míg a Cardiff idegenbeli sikerére 16.00 szorzóval lehet fogadni.

Fabio helyzete is könnyebb lehet, hiszen a brazil védő sem tartozik Moyes kedvencei közé. Ráadásul a szerződése a nyáron lejár, és várhatóan a manchesteriek inkább most válnak meg tőle némi pénz fejében, semmint júliusban, amikor ingyen kellene elengedniük. A Cardiff még egy kölcsönakcióban gondolkodik, Solskjaer a hírek szerint szívesen látna csapatában a Stoke City játékosát, Kenwyne Jonest, akár úgy is, hogy cserébe átengedik a rivális klubnak Peter Odemwingie-t.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply