by

Stoke City FC vs. Manchester City FC – 2012/03/24

2012. March 23. Friday in Angol Premier Liga, Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Stoke City FC

VS

Angol Premier Liga

2012/03/24 18:30 (GMT +1),

Britannia Stadion

Manchester City FC
Liga pozíció: 11 Liga pozíció: 2
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A holnapi kör révén vajon sikerül vissza szereznie a Citynek az első pozíciót a Unitedtől??… Ebbe azért lesz beleszólása a Stoke Citynek is, aki igaz, hogy a középmezőnyben van, de ahogy a Swanseanak sikerült két körrel ezelőtt legyőznie a Cityt, úgy egy jó adag szerencsével miért ne sikerülne a hazai pályán játszó Stoke City csapatának is?!…

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 6.25 1 | 6.25 Unibet X | 3.75 X | 3.75 Unibet 2 | 1.62 2 | 1.62 Unibet

A Stoke a kezdeti nehézségek után úgy tűnik kezdett formába lendülni, egyre gyakrabban csillantja meg képességeit a páyán. Az előző kört a Premier Liga egyik legjobb formájában levő csapatával játszotta és megkell, hogy valljuk nem is rosszul, hiszen nézzük csak az 1:1 -es döntetlen végkimenetelt, és mindezt a Tottenham otthonában. Na de a kérdés az, hogy van annyira lendületben a Stoke ahhoz, hogy legyőzze a Manchester Cityt??

Mindenbizonnyal fognak néhany kellemetlen pillanatot szerezni a Manchester City védelmében a Stoke híres hosszú oldalbedobásai, melyeket akár gólra is válthatnak a hazai csapat résen levő támadói, mint Peter Crouch, vagy Jonathan Walters. Ahhoz, hogy ezt a bennük levő potenciált érvényesíteni tudják, nagyon éberek kelll legyenek a Stoke City játékosai egy olyan ellenféllel, mint a Manchester City.

A Manchester számára minden egyes hátralevő mérkőzés egy lépést jelenthet a bajnoki cím megszerzéséhez, ennek fényében az utolsó erejükig hajszolni fogják a győzelmet, melynek esélyét igencsak növeli Carlos Tévez visszatérése. Láthatóan “megbénította” Chelsea játékosait Carlos jelenléte a múlt körben, bár mindössze a mérkőzés utolsó 25 percében játszott, a végső győzelmet mégis neki köszönhette a Manchester. Az hogy a kezdeti Chelsea vezetést a Manchester megtudta dönteni (Manchester City vs. Chelsea: 2-1), bizonyára tovább fokozza, ha még lehetséges a csapat lendületét, így méltán retteghet a Stoke a holnapi ütközettől.

Összegzés:

Természetesen a hazai pálya mindig nagyon sokat jelent a csapatok magabiztosságát, lendületét illetően, ami sokszor győzelemre is viszi őket, de számos esetben nem elég ennyi. Véleményünk szerint ez most sem lesz elég, főként miután láttuk, hogy hogyan mentette meg a Chelsea győzelemtől Sergio Agüero 11 -se, valamint a Samir Nasri gólja, – melyet Tévez közreműködésével szerzett – a Manchester Cityt.

A Stoke és Manchester találkozások az utóbbi három alkalommal Manchester győzelemmel végződtek, és Stoke gólmentesek voltak. Mindennek fényében Manchester City győzelmet remélünk a holnapi találkozás alkalmával is.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Manchester City Győzelem | 1.65 Manchester City Győzelem | 1.65 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/03/16, 12:11

Related Articles

1 response to Stoke City FC vs. Manchester City FC – 2012/03/24

Leave a Reply