by

AC Milan vs. AS Roma – 2012/03/24

2012. March 23. Friday in Elemzés, Olasz Serie A, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

AC Milan

VS

Olasz Serie A

2012/03/24 18:00 (GMT +1),

San Siro Stadion

AS Roma
 Liga pozíció: 1  Liga pozíció: 6
Hazaiként:  Teljesítmény: Vendégként:

Joggal nevezhetjük az európai foci-porond heti mérkőzésének az AC Milan vs. AS Roma rangadót, melynek a San Siro Stadion ad otthont szombat este. A Milan számára ez a találkozó egyben tesztként szolgál a soron következő UEFA Bajnokok Ligája előtt, ugyanis március 28.-án az FC Barcelonát fogját vendégül látni.

A jelen körülmények között nehéz lenne megállapítani, hogy Rossonerik vagy a Mágusok fognak győztesként leszállni a pályáról, ezért inkább azt fogjuk elemezni, hogy mindkét csapat képes lehet-e a gólszerzésre.

Mindkét csapat szerez gólt?
Igen | 1.66 Igen | 1.66 Winmasters Nem | 2.00 Nem | 2.00 Winmasters

Massimiliano Allegri edző szerette volna elkerülni a hosszabítást az Olasz Kupában a Juventus ellen, de végül nem így sikerült. Fejben már a Roma ellen készült, és meg is van minden oka erre, hiszen elég rossz a hazai statisztikájuk a fővárosi csapattal szemben. A Vörösfeketék a San Siroban az utóbbi 5 alkalomból 4-szer maradtak alul a Farkasokkal szemben, ezzel a Roma lett az egyik legnagyobb mumusa a Milannak, akik 2005 óta 13 Serie A találkozóból minössze 3-t tudtak megnyerni.

Időközben Francesco Tottira is számítani lehet, hogy visszatér a Roma kezdő tizenegyébe szombat este, így növelve a vendégcsapat  esélyeit. A Mágusok megnyerték az utolsó 2 mérkőzésüket. Luiz Enrique vezetőedző nem érezte hiányát Tottinak a Genoa elleni mérkőzésen, melyet 1-0 meg is nyertek, de a Milan ellen mindenképp játszodtatni szeretné a csapatkapitányt. Ennek ellenére nem teljesen volt megelégedve a teljesítménnyel a sok eladott labda miatt, mely ilyen szinten egy csapat, nemhogy az AC Milan, ellen sem lehet megengedett.

Érdemes odafigyelni Fabio Borini-re is, aki idén kiváló formában futballozik, ráadásul nem csak a kisebb klubok ellen képes remek játékot nyújtani. Idén betalált az Inter Milan hálójába 2-szer és a Lazio Roma elleni találkozón is a góllövők listáján jegyezték a nevét. Most itt az alkalma, hogy a bajnok AC Milan ellen is bizonyítsa rátermettségét.

Ha már a csatároknál járunk, Zlatan Ibrahimovic-ot is említsük meg, akinek hol nagyon jól megy a játék, hol nem lehet rátalálni a pályán, de ennek ellenére sorra rúgdosgatja a gólokat vagy épp aszisztál a gólnál. Talán most számíthatunk rá.

Összegzés:

A Romának a San Siroban az utóbbi 7 mérkőzésen mindig sikerült legalább 1 gólt szereznie, emellett az AC Milan bosszúra szomjas, miután a tavalyi idényben is kikapott a saját közönsége előtt. Mindenképp egy iramos és több gólos találkozóra számítunk. A merészebbek megpróbálhatják a Több mint 2.5 gól | 2.04 Több mint 2.5 gól | 2.04 Sportingbet fogadást.

Az a meglátásunk, hogy szombaton a fanatikus drukkerek (és nem csak) mind a két csapat részéről fognak látni gólt.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Mindkét csapat szerez gólt | 1.72 Mindkét csapat szerez gólt | 1.72 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/03/23, 11:46

Related Articles

1 response to AC Milan vs. AS Roma – 2012/03/24

  1. klassz munka…. előrelátó! így tovább :-)

Leave a Reply