by

Egyenlítői Guinea vs. Spanyolország 2013/11/16

2013. November 16. Saturday in Egyéb, Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Egyenlítői Guinea VS

Barátságos válogatott-mérkőzés

2013/11/16 22:00 (CET),

Malabo Stadion

Spanyolország
FIFA ranglista pozíció: 119 FIFA ranglista pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A FIFA ranglista első helyezettje utazik egy Afrika-túrára, ahol Guinea majd három nappal később Dél-Afrika lesz az “ellenfele”. Érthetetlen, hogy a Spanyol Labdarúgó-szövetség miért az egykori gyarmatország ellen játszik felkészülési mérkőzést, hiszen külön jutalmazást nem kapnak valamint szakmailag sem várható nagy előrelépés. Komoly következtetést a meccs után Del Bosque sem vonhat majd le a meccsről, ami viszont biztos, hogy jó esély ez a fiatalok kipróbálására.

Hendikep
Spanyolország -2 | 1.40 Spanyolország -2 | 1.40 Unibet Spanyolország -3 | 2.20 Spanyolország -3 | 2.20 Unibet Spanyolország -4 | 3.90 Spanyolország -4 | 3.90 Unibet

Természetesen a mérkőzés győztese nem lehet kérdés még a rengeteg hiányzó ellenére sem. Hogy miért? Nézzük meg kik is valójában a vendéglátók. Nem tartoznak még a kontinensen belül sem az elit csapatokhoz és a VB kvalifikáció során a csoportjukban utolsóként végeztek 2 döntetlennel és 4 vereséggel, ahol az ellenfelek a Zöld-foki köztársaság, Tunézia és Sierra Leone volt. Most pedig hatalmas díjazások mellett próbálnák meg megviccelni a világot és a VB győztes spanyol válogatottat. Hát őszintén szólva nem látok sok esélyt.
A vendégeknél a hiányzók olyan játékosok akik a világ legtöbb csapatánál stabil kezdők lennének: Piqué, Jordi Alba, Fábregas, Xavi, David Silva, Soldado, Torres, Diego Costa. Ilyen hiányzók mellett is egy baromi erős kezdő áll Del Bosque rendelkezésére, aki ezzel tisztában van és sok fiatalt (az U21-es Spanyol válogatottból) hívott be akik a korosztályos tornákon rendre követték a nagyok sikereit. Jesé Rodrigez, Morata, Marc Bartra (most debütál), Isco, Carvajal… és még sorolhatnánk a neveket akik rendkívül fiatalon lettek híresek, hiszen spanyol top csapatokban játszanak és szerintem sokan közületek is ismerik őket. Szerintem a spanyolok sok fiatal tehetséggel kezdi majd a meccset, bizonyítási lehetőséget adva ezzel nekik és élni is fognak ezzel a lehetőséggel.

Összegzés:

A hazaiaknak nincs tapasztalatuk ilyen szintű ellenfelek ellen, akik fizikálisan, technikailag és minden egyéb szempontból felettük állnak. Egy jó kis felszabadult mérkőzés van kilátásban ahol szerintem a spanyol hendikepre nagyon príma szorzók vannak. Én a Spanyolország -3 hendikeppel próbálkoznék, de bátrabbaknak a -4 (3.90-es oddsért) nagyon kedvező lehet. A sima vendégsikerre majdhogynem nincs is szorzó tehát érdemes hendikeppel megtenni ezt a várhatóan sok gólos meccset.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Spanyolország -3 | 2.20 Spanyolország -3 | 2.20 Bet365

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/11/16, 12:05

Related Articles

Leave a Reply