Arsenal FC vs. SSC Napoli – 2013/10/01

2013. September 30. Monday in Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Bajnokok Ligája

Arsenal FC VS

UEFA Bajnokok Ligája

2013/10/01 20:45 (CET),

Emirates Stadion

SSC Napoli
Teljesítmény:

A Bajnokok Ligája keddi játéknap legnagyobb rangadóján két remek formában lévő gárda csap össze, az Arsenal és a Napoli.

Mindkét csapat gólt szerez
Igen | 1.68 Igen | 1.68 Sportingbet Nem | 2.30 Nem | 2.30 Unibet

Az Arsenal egészen elképesztő formában van, legutóbbi 9 összecsapását rendre megnyerte, úgyhogy nem is várhatná nagyobb önbizalommal a mérkőzést a Wenger-gárda. Annak ellenére, hogy a nyáron szó volt róla, hogy Arsene Wenger rengeteget költhet minőségi játékosokra, csak egy embert sikerült az Emiratesbe csábítani (habár ő világklasszis), Mesut Özilt. A némettel egyenesen szárnyal a csapat, és végre Giroud is megmutatja, hogy miért igazolták le annak idején.  A bajnokságot 2 ponttal vezetik az ágyúsok a Liverpool előtt (ha valaki ezt mondja nekünk a szezon előtt, kinevettük volna), és úgy tűnik, hogy idén komolyan számolni kell az Arsenallal. A BL-ben egy idegenbeli győzelemmel kezdtek a Marseille ellen, és ma szintén be kellene gyűjteniük a 3 pontot, ugyanis ebből a halálcsoportból nem lesz könnyű továbbjutni. A mérkőzésen nem játszhat Sanogo, Diaby, Podolski, Cazorla, Chamberlain és Walcott sem, Wilshere ellenben újra pályára léphet. A támadósor remek formában van, Ramsey és Giroud is szállítja a gólokat.

A Napoli szintén jó formában látogat Londonba: az olaszok az elmúlt 7 meccsen veretlenek maradtak, miközben legyőzték a Dortmundot és a Milant is. Idén is jó eséllyel pályázik az ezüstéremre az izomból megerősített gárda, amit a spanyol sikerkovács, Rafa Benitez irányít nyár óta. A hétvégi Genoa elleni bajnokin több kulcsemberét is pihentette Rafa, úgyhogy például Higuain, Hamsik és Dzemaili is fitten várhatja a találkozót. A “Real-támadósor” nagyon jól muzsikál (Higuain, Callejón): idén eddig 7 gólt rugdostak össze a fiúk. Christian Maggio kivételével mindenki hadrafogható a kékeknél. Idén több mint 2 gólt szerez átlagban a csapat meccsenként; ha kettőre nem is, de egyre mindenképp jók lesznek az Arsenal ellen is.

Összegzés:

Mindkét csapattól gólt várok a találkozón. Az Arsenal gól mellett szól a pazar forma, a hazai pálya, a jó formában lévő támadók; a Napoli gól mellett pedig szintén a remek támadók, a támadószellem, és az, hogy az Arsenal az elmúlt 5 mérkőzésén egyaránt kapitulált…

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Mindkét csapat gólt szerez | 1.80 Mindkét csapat gólt szerez | 1.80 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/09/30, 18:39

Related Articles

6 responses to Arsenal FC vs. SSC Napoli – 2013/10/01

  1. jó tipp, meg is játszottam. köszi!

  2. Fehér Gandalf commented on Elit Sportfogadók Klubja:

    jó tipp, meg is játszottam. köszi!

  3. EHK tudós-professzor commented on Elit Sportfogadók Klubja:

    Honnan tudod, hogy jó?!

    Tán már meg is nyerte…? >:-p

  4. EHK tudós-professzor commented on Elit Sportfogadók Klubja:

    Érdekes, hogy mostanában mintha egyre rosszabbul olvasnék.

    A “Tán már meg is nyerte…?” mondatot most úgy olvastam, hogy:

    “A tanárt is megverte..?”

    Pedig ezt én írtam.. ;-)))

Leave a Reply