Borussia Mönchengladbach vs. Borussia Dortmund – 2013/10/05

2013. September 30. Monday in Elemzés, Német Bundesliga, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Borussia Mönchengladbach VS

Német Bundesliga

2013/10/05 15:30 (CET),

Borussia-Park

Borussia Dortmund
Liga pozíció: 7 Liga pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A német bajnokság rangadójáról írtam, a Borussia Mönchengladbach – Borussia Dortmund, és van két jónak tűnő tippem, amiknek a szorzója a hét folyamán biztosan csökken…

Gólok száma 2.5 alatt/fölött
2.5 gól alatt | 2.15 2.5 gól alatt | 2.15 Unibet 2.5 gól felett | 1.70 2.5 gól felett | 1.70 Unibet

A német bajnokság idén is rendkívül gólgazdag, 3,37 gól születik átlagosan, és a meccsek kb. kétharmada végződik minimum 3 góllal, amit ki kell használnunk!

A Borussia Mönchengladbach kétszínű csapat, most csak a számunkra fontos hazai meccsek statisztikáját kell átnézni. 3-0 a Hannover, 4-1 a Bremen és szintén 4-1 a Braunschweig ellen, ami elég imponáló. Otthon nagyon megy a nekik, ráadásul a két kulcsjátékos pazar formában van, a csatár Raffael 7 meccsen 3 gólt rúgott, az árnyékék Kruse pedig szintén az összes eddigi bajnokin játszott, 4 gólig és 3 gólpasszig jutott! Volt szerencsém látni őket, élmény volt nézni, de hozzá kell tenni, hogy finoman szólva sem az erősségük a védekezés… Csak a vendégként igen gyenge (és azon a meccsen tartalékos) Hannover ellen sikerült kapott gól nélkül megúszni az eddigi 7 bajnokit. Összegezve: egy-két rúgott gólra akárki ellen jók, biztos vagyok benne, hogy rúgnak is és kapnak is.

A Borussia Dortmundot azt hiszem, nem kell bemutatni, gólra törő, de mégis racionális játékuk a BL-döntőbe repítette őket. Idén is betaláltak az összes meccsen, a rúgott gól ma is borítékolható a Reus-Mkhitaryan-Aubameyang-Lewandowski négyestől. Idegenben a Frankfurt és a Nürnberg is gólt tudott szerezni a Dortmund ellen, ami nem túl jó előjel. Összességében az 5 legkevesebb rúgott góllal rendelkező csapatból 3-mal játszottak, mégis kaptak két gólt. Most sokkal nehezebb feladatuk lesz a remekül kontrázó Mönchengladbach ellen. Ha a bajnokság egészét nézzük, 21 rúgott gól 7 meccsen 3-as MECCSENKÉNTI átlag! Szerintem 2 alatt most sem állnak meg…

Összegzés:

Két támadó szellemű csapat fog találkozni, akik szinte akkor szereznek gólt, amikor akarnak, de a védelmük nem elég stabil. Mindkét csapattól legalább 2 gólt várok, szerintem ezt biztosra vehetjük. Ha 2,5-nél több gól születik a meccsen, a fogadóirodák 1,6-szoros pénzt fizetnek, de bátrabbak megjátszhatják a 3 gól felettit is (pontosan 3 gólnál a tét visszajár), kétszeres szorzóért. Biztos vagyok benne, hogy csökkeni fog az odds !!!

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Több mint 2.5 gól születik | 1.75 Több mint 2.5 gól születik | 1.75 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/09/30, 19:02

Related Articles

Leave a Reply