by

Malaga CF vs. FC Barcelona – 2013/01/13

2013. January 13. Sunday in Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Spanyol Primera Divízió, Sportfogadás

Malaga CF VS

Spanyol Primera Divízió

2013/01/13 21:00 (CET),

La Rosaleda

FC Barcelona
Liga pozíció: 5 Liga pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Andalúziába látogat a spanyol éllovas Barcelona és esélye van, hogy 18 pontra növelje az előnyét a Real Madriddal szemben. Talán már nem is José Mourinho gárdája jelenti a legnagyobb veszélyt számukra. A BL-ben és a kupában és nagyszerűen szereplő Malaga megizzaszthatja Xaviékat.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
Malaga | 7.60 Malaga | 7.60 Unibet Döntetlen | 4.75 Döntetlen | 4.75 Unibet Barcelona | 1.45 Barcelona | 1.45 Sportingbet

A Katalán csapat idei teljesítménye magáért beszél. A szezonban eddig minden meccset nyertek egy kivételével, a Real ellen, amit döntetlenre hoztak le. Nem látom értelmét bemutatni a csapatot, hisz 4 éve nem változott semmi. Precíz passzok, gyors váltások. A hétközi meccset 5-0-ra hozták le tartalékos csapattal, meglehetősen könnyen. Most a hírek szerint visszatér az eredeti kezdő: Valdés-Alves-Puyol-Piqué-Alba(Adriano)-Busquets-Xavi-Iniesta-Sanchez-Messi-Pedro. Nem is lehet kérdés így számomra, hogy az a csapat amely 61 gólt szerzett 18 meccsen (3.39-es átlag) a világ talán legerősebb kezdőjével ne nyerje meg ezt a meccset. Több dolog is motiválhatja őket: Tito visszatér a kispadra, tovább nőhet az előnyük, megtartják a veretlenségüket és akkora előnyre tehetnek szert, amit már nem lehet behozni, így a BL és a Király-kupa megszerzésére több energiát fordíthatnak.

A Malaga idén kiemelkedőt nyújt, de nem állandósul ez a teljesítmény. Utolsó meccsükön a Sociedad ellen kaptak ki a bajnokságot figyelembe véve. Nem mellőzhető, hogy nagyon összeszedett volt a Sociedad, de úgy gondolom, hogy azt a meccset be kellett volna húzni. Isco és társai egyszerűen lébecoltak a pályán és nagyon nem ment a játék. Jó lenne, ha most javítani tudnának, de ezt kétlem, hogy a Barca ellen tennék. Bár itt meg kell jegyezni, hogy a Malaga idén már jó párszor bebizonyította, hogy a nagy csapatok ellen fel tudja magát szívni. Szintén az ő nevűk mellett áll a liga legkevesebb kapott gólja cím is, és Caballero versenyben van a Zamora-díjért. Manuel Pellegrini együttese így reményteljesen várhatja a találkozót.

A két csapat 10 napon belül 3-szor fog találkozni, ugyanis a kupában is egymás mellé hozta őket a sorsolás. Úgy gondolom, hogy lesz olyan meccs a 3-ból, amin megszorongatja a Barcát a Malaga, de az nem ez lesz. A Barca az Espanyol ellen fél óra alatt lőtt 4 gólt, így az első félidőben lezárva a meccset mentek ki labdázni egyet Tito fiai a második félidőre.

Összegzés:

A sima Barca győzelemre az 1.45 magasnak mondható, de kevésnek a többi opcióhoz képest. Természetesen ajánlom ezt is, de a bátrabbaknak 1.95-ért a Malaga (1-0)- Barcelona-t ajánlom vendég sikerre. Valószínű, hogy egy góllal nem fogja beérni a katalán csapat. A másik tipp az, hogy több mint 3.5 gól lesz a meccsen amiért a Bwin 2.15-ös oddsot ad.

Köszönöm, hogy olvastad! Sok szerencsét!

Fogadási tippünk – Hendikep – Malaga-Barcelona (1-0): Nyertes tipp
Barcelona győzelem | 1.95 Barcelona győzelem | 1.95 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/01/13, 15:04

Related Articles

2 responses to Malaga CF vs. FC Barcelona – 2013/01/13

  1. Hali, jo otletet adtal. Koszi

Leave a Reply