by

Betis Sevilla vs. Rayo Vallecano – 2012/08/25

2012. August 22. Wednesday in Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Spanyol Primera Divízió, Sportfogadás

Betis Sevilla

VS

Spanyol Primera Divízió

2012/08/25 21:00 (CET),

Benito Villamarin Stadion

Rayo Vallecano

Máris a második körnél tart a Primera Divízió. Van egy-két meglepetés eredménye az első körnek, de ez már csak ilyen… Belekell még rázódniuk az újabb megmérettetésbe a csapatoknak, csak nehogy kései legyen az ébredés. A soron következő meccsek egyik izgalmasnak ígérkezője a Betis Sevilla vs. Rayo Vallecano. Remélhetőleg nem a kellemetlen meglepetések sora folytatódik!

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.75 1 | 1.75 Winmasters X | 3.60 X | 3.60 Unibet 2 | 5.14 2 | 5.14 Winmasters

A szombati második kört hazai környezetben élvezheti a Betis Sevilla, míg a kezdő mérkőzést Athletic Bilbaonál vendégeskedte. Pepe Mel csapata az első harminc percben olyannyira magához ragadta a vezetést, hogy a házigazda Bilbaonak még egyetlen találata sem volt. Az első gólt Ruben Castro szerezte a 7.-ik percben, amelyet “eseménytelen” percek követtek, majd a 26.-ik percben újra zörgött a Bilbao hálója, ezúttal Jorge Molina találatának köszönhetően. A harmadik andalúz gólra már nem kellett sokat várni, ugyanis a 31.- ik percben Benat Etxebarria is betalált a baszkok kapujába. Aztán alighogy kezdetét vette a második félidő, Marcelo Bielsa csapata mintegy magához térni látszott az Oscar de Marcos által szerzett góllal kezdődően. Lendületbe jött a házigazda csapat, és a 0:3- as hátrányból sikerült egyenlíteniük a 76.-ik percig (gólszerző: Mikel San Jose – 67′, 76′). Mindennek megkoronázásaként – a nézői élményre értve-, a Sevilla emberei nem hagyták magukat, és mintegy nekiiramodva kipréselték magukból a 3:5-ős győzelmet, nem kis meglepetést okozva… Hiába na, nem ment gördülékenyen a Bilbaonak a három kulcsembere Fernando Llorente, Javi Martínez és Iker Muniain hiányában a játék.

Ezt az elszánt küzdelmet látva a Betis Sevillatól, számításaink szerint hasonlóan izgalmas lesz a szombati ütközet is, amelybe természetesen az ellenfél Rayo Vallecanonak is lesz beleszólása, vagy így, vagy úgy…

A Vallecano házigazdaként kezdte az idényt, Granadával ellenfélként. Az összecsapás végeredménye nem ért váratlanúl, hiszen a Vallecano győzelmében bíztunk, ami egészen a mérkőzés utolsó percéig váratott magára. A hosszú vontatottnak érzett percek csak teltek és teltek, eredmény meg sehol, mígnem a 90.-ik percben, megváltásként Roberto Trashorras belőtte az 1:0- ás végeredményt eldöntő gólt a Granada kapujába.  Az már biztos, hogy ennél többet kell produkálnia Paco Jemez csapatának, ahhoz hogy “labdába rúghasson” a Sevillával szemben…

Összegzés:

Ami igaz, az igaz, a legutóbbi találkozásaik alkalmával a Vallecano volt aki érvényesítette magát, de ha az összképet nézzük, a Betis Sevilla az, akinek gyakrabban sikerült felülkerekedni a Vallecanón, amihez ha hozzá adjuk az előző kör szereplését, akkor arra jutunk, hogy a Betisnek van nagyobb esélye a győzelmi pontok megszerzésére.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Betis Sevilla Győzelem | 1.72 Betis Sevilla Győzelem | 1.72 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/08/22, 11:38

Related Articles

2 responses to Betis Sevilla vs. Rayo Vallecano – 2012/08/25

  1. Mi az, már előre ott van egy piros X a fogadási tippnél?

    ;)

    Ha ez se jön be, akkor lementek minuszba a pénztárral, azt tudjátok?!

  2. Köszi, hogy jelezted, javítottam a hibát! (elég rossz ómen!?!)

    Megtörténhet, hogy pótolnunk kell a pénztárcát, de bizakodóak vagyunk.

Leave a Reply