by

A Liverpool kapusai között nagy a harc

2016. January 17. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Simon Mignolet
Jürgen Klopp még nem tudott olyan csapatot összehozni, amilyent elképzelt az Angliába szerződésekor, jelenleg kapus poszton a legnagyobbak a problémák.

A német szakember az utóbbi hetekben nem lehetett elégedett kapusai teljesítményével, Simon Mignolet és Bogdán Ádám is megdöbbentő hibákat vétett a kapuban, ami sok esetben a csapat győzelmébe, pontszerzésébe került. Klopp ezért úgy döntött, hogy visszahívja az Aberdeenből a 22 éves Danny Wardot, aki skóciai kölcsönjátéka alkalmával nagyszerű teljesítményt nyújtott, és ha jól teljesít edzéseken, kiszoríthatja az eddig elé sorolt két kollégáját.

Mignolet az Arsenal ellen két gólban is benne volt, ezért sokan arra számítanak, hogy Klopp nem vár sokat Ward akklimatizálódására, és már a Manchester United elleni rangadón mély vízbe dobja a fiatal hálóőrt.

“Természetesen nagyszerű lenne, ha védhetnék a Liverpoolban, de lépésről lépésre haladok, az a célom, hogy a napi munka során felhívjam magamra a figyelmet. Azt gondolom, az edzőnk azért hívott vissza, hogy megküzdjek a helyemért a másik két kapussal, remélem, az edzéseken sikerül bizonyítanom, én mindent megteszek ennek érdekében” – fogalmazott Ward.

A bajnokság legnagyobb rangadóján, az ős-rivális Manchester United elleni hazai összecsapáson nagy szükség lesz egy jól védő kapusra, ezen a meccsen nem fér bele a pontvesztés a szurkolók számára, egy kiugró teljesítménnyel ugyanakkor bárki hőssé válhat a drukkerek szemében.

A vendég Manchester United legutóbbi 5 bajnokijából csak egyet nyert meg, viszont már három mérkőzés óta veretlen. A két csapat szeptemberi bajnokiján a manchesteriek 3-1-re nyertek.

A Liverpool vasárnapi győzelmére a szorzó 2.40, a döntetlenre 3.30, a United diadalára 3.25.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply