by

Javíthat az elődöntőben a Liverpool

2016. January 5. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Simon Mignolet
Hétvégi bajnoki vereségét kedden az angol Ligakupában javíthatja ki a Liverpool, könnyű dolga azonban nem lesz, mert az ellenfél a Stoke City lesz idegenben.

A továbbjutó kiléte két mérkőzés után dől el, és a Bogdán Ádámot is foglalkoztató liverpooliak talán annyiban lehetnek nyugodtak a párharc előtt, hogy a második találkozón fognak hazai közönség előtt játszani. Azt nem tudni, hogy a magyar válogatott kapus a korábbi Ligakupa-meccsekhez hasonlóan ezúttal is szerepet fog-e kapni, de az biztos, hogy vetélytársa, Simon Mignolet nyerni akar.

A “vörösök” a hétvégén a West Ham United otthonában léptek pályára bajnoki mérkőzésen, de sok mindennek nem örülhettek, hiszen amellett, hogy 2-0-s vereséget szenvedtek, nézhetetlen futballal rukkoltak elő.

“Itt a lehetőség a gyors javításra” – mondta Mignolet. “Nagyon fontos, hogy a kudarcot magunk mögött hagyjuk, remélhetőleg ez egy győzelemmel sikerülni is fog. Mi minden meccset meg akarunk nyerni, mindig csak a következő feladatra koncentrálunk. Még mindegyik sorozatban érdekeltek vagyunk, ami pozitív dolog.”

A Liverpool a Ligakupa mellett még az Európa Ligában is áll, a hét második felében pedig az FA-kupában is megkezdi szereplését.

A Stoke ugyanolyan formában van, mint keddi ellenfele: öt meccsen két győzelem, két vereség és egy döntetlen. A City a hétvégén a West Bromwich Albion vendége volt, de hiába győzte le korábban a Manchester Unitedot és az Evertont, a birminghamiek túl nagy falatnak bizonyultak.

A Ligakupa másik ágán az Everton és a Chelsea harcol a döntőbe jutásért.

A Stoke City győzelmére a szorzó 3.00, míg a döntetlenre 3.30, a vendég Liverpool sikerére pedig 2.55.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply