by

Liverpoolba szerződhet Bogdán

2015. June 7. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Bogdán Ádám
Ami nem jött össze Gulácsinak évekig, az sikerülhet Bogdán Ádámnak, aki sajtóértesülések szerint egyre közelebb van a Liverpool labdarúgócsapatához. A Bolton magyar válogatott játékosa 2007 óta véd Nagy-Britanniában, és bár többször hírbe hozták más klubbal (a Cardiff mellett a német Stuttgart, Hannover, Mainz trióval is), ő kitartott a Wanderers mellett.

2012-ben három évvel hosszabbította meg szerződését, ami most nyáron jár le, és bár a klub tett új ajánlatot, azt Bogdán egyelőre nem fogadta el. A Telegraph ebből egyenesen arra következtet, hogy a magyar kapus távozni akar, és miután a Liverpool érdeklődése már több a tapogatózásánál, szinte biztos, hogy július elsejétől az Anfield Roadon köt ki.

A liverpooliak menedzsere, Brendan Rodgers még január végén, egy 0-0-s döntetlennel véget ért FA-kupa-mérkőzésen figyelt fel Bogdánra. Nem volt nehéz dolga, a másodosztályú Bolton kapujában ugyanis elképesztő bravúrokat bemutatva szinte egymaga késztette megismételt mérkőzésre a Vörösöket.

A Daily Mail már akkor arról írt, hogy Rodgers szívesen látná a csapatában, de a tárgyalások csak most kezdtek komollyá válni. A csapatban tavaly Simon Mignolet és Brad Jones védett, de a hírek szerint az ausztrál távozhat a klubtól.

Bogdán egyelőre a válogatottra koncentrál, a pénteki, Litvánia elleni 4-0-s győzelemmel véget ért barátságos mérkőzés után jövő szombaton a finnországi Európa-bajnoki selejtező következik. A finnek győzelmére 13/10 az odds, a döntetlenre 9/4, míg a magyarok idegenbeli sikerére 21/10 szorzóval lehet fogadni.

Ami a Liverpool további átigazolási tervét illeti: James Milnert sikerült megszerezni a Manchester Citytől, de Rodgers tárgyal a Burnley csatárával, Danny Ingsszel is, akinek lejárt a szerződése jelenlegi klubjánál. De érkezhet a Southampton hátvédje, Nathaniel Clyne is.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply