by

Kérdéses Barzagli játéka

2015. May 26. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Andrea Barzagli
Combizomsérüléssel bajlódik Andrea Barzagli, ezért könnyen lehet, hogy kénytelen lesz kihagyni a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntőt.

A Juventus már bajnok és kupagyőztes, és a triplázásra is van esélye, a legrangosabb európai kupasorozat döntőjében a Barcelona ellen lép pályára. A torinói védelem oszlopának játéka egyelőre azonban kérdéses, Barzagli versenyt fut az idővel. A hátvéd kisebb combsérüléssel vállalta a játékot a Napoli elleni rangadón, de a szombati bajnokin csak az első félidőben tudta erősíteni csapatát, Massimiliano Allegri már a szünetben kénytelen volt lecserélni.

Barzagli a 3-1-re megnyert összecsapás után több orvosi vizsgálaton is átesett, ezek szerint combizomsérülése miatt egyelőre kérdéses a katalánok elleni játéka.

“A röntgenfelvételek alapján Barzaglinak kisebb combizomszakadás alakult ki a jobb lábában. A játékos mostantól kezeléseken vesz részt, és állapotát minden napi megfigyelés alatt tartjuk”- szól a Juventus közleménye.

A hasonló sérülések akár háromhetes kihagyást is jelenthetnek, vagyis a legrosszabb forgatókönyv is megvalósulhat.

A Juventus 12 év után jutott ismét a BL-döntőig, legutóbb a Milan ellen tizenegyesekkel alulmaradt a fináléban. A torinóiak mestere szerint azonban nem kell külön foglalkozni az év legfontosabb meccsével.

“Nem vesz el egy nap tíz percnél többet a BL-döntő az időmből. Erre a meccsre nem kell külön készülni, ez egy egyszerű meccs lesz. Egy döntő” – mondta Allegri a Barcelona elleni mérkőzésről.

A Barcelona a Juventushoz hasonlóan megnyerte a hazai pontvadászatot, a hétvégén pedig szintén duplázhat a hazai porondon, a Spanyol Kupa döntőjében az Athletic Bilbao lesz a katalánok ellenfele.

A június 6-i Bajnokok Ligája-döntő kapcsán a Juventus rendes játékidőben elért sikerének az oddsa 9/2, a döntetlenre 3/1, a Barcelona 90 perc alatt kiharcolt győzelmére 8/13 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply