by

Hamsikék nem dőlnek hátra

2015. April 22. Wednesday in Hírek, UEFA Európa Liga

Marek Hamsik
Marek Hamsik, a Napoli szlovák klasszisa szerint még van tétje a Wolfsburg elleni EL-visszavágónak, függetlenül attól, hogy a negyeddöntő első meccsén az olasz csapat 4-1-re nyert idegenben.

A labdarúgó Európa Liga negyeddöntőjének első meccsén az olasz gárda nagyon simán nyert, Wolfsburgban Gonzalo Higuain, Manolo Gabbiadini találataira és Hamsik duplájára csak Nicklas Bendtner tudott válaszolni. A 4-1-es idegenbeli siker ellenére a Napoli szlovák játékosa óvatosan fogalmaz a visszavágó előtt.

“Még nincs vége. Két meccsből áll a párharc, a visszavágón is úgy kell játszanunk, mint az első találkozón. De még sokat kell tenni a továbbjutásért, győztes mentalitásra és a saját játékunkra lesz szükség” – mondta Hamsik, akivel egyetértett Rafael Benítez vezetőedző is.

“Tudjuk, hogy a Wolfsburg egy erős csapat, nagyon tiszteljük őket, de ha azt tesszük, amit az első meccsen, könnyebb dolgunk lesz” – véli a spanyol szakvezető, akinek jövője bizonytalan, legutóbb a Manchester City kapcsán merült fel a neve.

A Wolfsburg a bajnokságban remekül szerepel és még a hazai kupában is versenyben van. Diego Benaglio kapus szerint a visszavágón mindenképpen bizonyítani akarják, hogy a múlt heti kudarc csak egyszeri kisiklás volt.

“A nemzetközi porondon akarjuk kiköszörülni a csorbát, és bizonyítani, hogy többre vagyunk képesek annál, amit a múlt héten nyújtottunk” – jelentette ki a kapus.

A hétvégén a Napoli az olasz bajnokságban 3-0-ra verte a Cagliarit, míg a Wolfsburg 1-1-es döntetlent játszott a Schalkéval.

A Napoli csütörtöki sikerének az oddsa 6/5, a döntetlenre 11/4, a Wolfsburg győzelmére 23/10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply