by

Vb-döntős argentint igazolt a Valencia

2015. January 2. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Enzo Perez
A spanyol La Ligában szereplő Valencia hivatalosan is bejelentette Enzo Perez érkezését a portugál Benficától.

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a 28 éves középpályás hány éves szerződést írt alá, viszont az biztos, hogy nagyon várták már őt a Mestallában, hiszen több mint nyolcezer szurkoló köszöntötte a nyáron világbajnoki döntőben is pályára lépő argentint.

“Teljesen le vagyok nyűgözve, és még mielőtt bármit is mondanék, szeretném megköszönni, hogy eljöttek” – mondta a szurkolóknak Perez, akiért a valenciaiak 25 millió eurót fizettek, és az elmúlt évek során olyan klubok érdeklődését is felkeltette, mint az angol Manchester United; a “vörös ördögök” azonban elkéstek, a “los che” gyorsabb volt.

Perez érkezését egyébként már három nappal korábban bejelentette a klub, de a papírmunkákat még az elmúlt napokban is csinálták a felek. A középpályás köszönetét fejezte ki a Valencia vezetősége felé, hiszen a klubnak fél évet kellett várnia arra, hogy létrejöjjön a transzfer.

Perez a Godon Cruzban kezdett el futballozni, majd az Estudiantest szolgálta 2007 és 2011 között. A Benfica szinte aprópénzért vásárolta meg a játékost, de sokat is köszönhet neki, hiszen hazai szinten a lisszaboniak mindent megnyertek az elmúlt években.

Az újonnan szerződtetett argentinnak nem lesz gondja a beilleszkedéssel a Valenciánál, hiszen több honfitársa is a “denevéreket” erősíti. Perez vasárnap már be is mutatkozhat új csapatában, méghozzá a listavezető Real Madrid ellen. A Valencia jelenleg negyedik a tabellán 16 fordulót követően.

A Valencia győzelmére 5.50 az odds, míg a döntetlent 4.33, a vendég Real Madrid sikerét pedig 1.57 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply