Bale hosszabbíthat a Reallal

2015. January 4. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Gareth Bale
Gareth Bale-nek szerződéshosszabbítást érhet, hogy a Manchester United érdeklődött iránta, Cristiano Ronaldo pedig állítólag egyszer szívesen visszatérne az Old Traffordra.

 

A Real Madrid két legnagyobb sztárjáról cikkeznek az elmúlt hetekben a lapok, köszönhetően a Manchester Unitednek, amely korábban Cristiano Ronaldót, legutóbb pedig Gareth Bale-t akarta legazolni.

Mike Phelan, a manchesterieknél korábban másodedzőként dolgozó szakember szerint Ronaldo egy nap szívesen visszatérne korábbi sikerei helyszínére. “Cristiano imádott Manchesterben futballozni, tudom, egy nap szívesen visszatérne, így, ha a hívnák, leülne meghallgatni az ajánlatot. Ez persze csak találgatás, sikeres Madridban, így nem tudom elképzelni, hogy a közeljövőben távozzon” – mondta Phelan, aki Sir Alex Ferguson segítőjeként dolgozott az MU-nál.

Gareth Bale-ért 100 millió eurót fizetett volna a Manchester United, a walesi támadó azonban kijelentette, hogy maradni akar. A szélső jól járhat vele, hogy marad a blancóknál, mivel hamarosan új szerződést kaphat. Bale megállapodása jelenleg 2019-ig érvényes a Real Madriddal, ám spanyol sajtóértesülések szerint hamarosan 2021-ig meghosszabbíthatják azt a felek. A játékos jelenleg 18 millió eurót keres, ha aláírja új szerződését, várhatóan ezt az összeget megemeli a klub.

A spanyol bajnokságban listavezető Real Madrid közben rangadóra készül, hiszen a nála nyolc ponttal kevesebbel a negyedik helyen álló Valenciához látogat. A Real ugyan a Milantól kikapott Dubajban egy felkészülési találkozón, de a tétmeccseket tekintve a legutóbbi 22 összecsapását győzelemmel zárta. A Valencia ugyanakkor hazai pályán rendkívül veszélye, nyolc bajnokijából hatot megnyert, csak a Barcelona és az Athletic Bilbao úszta meg verés nélkül.

A vasárnapi meccsen a Valencia győzelmére 6.00, a döntetlenre 4.33, a Real sikerére pedig 1.53 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply