by

Khedira hosszabbítana a Reallal

2014. December 25. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Sami Khedira
Szerződést szeretne hosszabbítani jelenlegi kenyéradójával Sami Khedira, a spanyol La Ligában szereplő Real Madrid német válogatott középpályása.

 

Mindössze 231 percet töltött eddig a pályán klubcsapatában a 2014/15-ös szezonban Khedira, aki minél előbb szeretne megoldást találni arra, hogy több játéklehetőséget kapjon Carlo Ancelotti vezetőedzőtől, illetve maradhasson is a spanyol fővárosban. Az 53-szoros válogatott szerződése 2015 nyarán lejár, így ha a madridiak pénzt akarnak látni belőle, akkor most januárban kell őt értékesíteniük.

Khedirának nincs könnyű dolga, hiszen a Real kezdőjébe való kerüléshez olyan nevekkel kell harcolnia, mint honfitársa Toni Kroos, Luka Modric, Isco, James Rodriguez és Asier Illarramendi. Korábban olyan sajtóhírek láttak napvilágot, miszerint az angol Manchester United és Arsenal, valamint az olasz AC Milan is ajánlatot készül majd tenni a németért januárban, aki most elárulta, a maradás mellett döntene, ha csak rajta múlna a dolog.

“Igencsak elégedett lennénk, ha találnánk megoldást a jelenlegi helyzetre” – utalt lejáró szerződésére Khedira, aki 2010-es érkezése óta sokat volt sérült. “Ismét jó formában vagyok, így szerintem lassan itt lesz az idő, és kapok több lehetőséget a bizonyításra. Szeretem, ha meg kell harcolni a kezdőbe kerüléshez. Kroos már az első pillanattól fogva jó munkát végez, olyannyira, hogy fél év alatt alapember lett belőle.”

A Real első tétmeccsét az új évben Valenciában játssza majd a “denevérek” ellen. A Valencia utoljára 2009 májusában győzte le a Realt, de most sem lesz könnyű dolga, annak ellenére, hogy jó formában van az együttes, mivel negyedik a bajnokságban – nyolc pontra a Madridtól – és a legutóbbi öt tétmeccsén nem talált legyőzőre.

A Valencia győzelmére 6.00 az odds, míg a döntetlent 4.33, a vendég Real Madrid sikerét pedig 1.50 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply