by

Hollandia vs. Dánia – 2012/06/09

2012. June 3. Sunday in Elemzés, Európa Bajnokság 2012, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Hollandia

Hollandia

VS

Európa Bajnokság 2012

2012/06/09 18:00 (CET),

Metalist Stadion

Dánia

Dánia

Teljesítmény:

Milyen jó, hogy nem kell sokat szomorkodnunk a BL lejárta, és az izgalmas mérkőzések hiánya miatt, hiszen napokon belül kezdetét veszi az EB. Az első mérkőzést bevett szokás szerint a házigazda csapat játsza, amire 8.-án kerül sor a Lengyelország vs. Görögország meccs képében. Rögtön másnap, azaz 9.-én Hollandia küzd meg Dánia csapatával, ami valljuk be a nyitó mérkőzésnél izgalmasabbnak ígérkezik. Nézzük is meg az esélyeket…

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.55 1 | 1.55 Unibet X | 3.75 X | 3.75 Unibet 2 | 6.50 2 | 6.50 Sportingbet

Nézzünk néhány fontos tudnivalót az aktuális pályaválasztó Holland labdarúgó – válogatottal kapcsolatosan. Ami érdekességnek számíthat, hogy ők a rekorderek a labdarúgó-világbajnoki döntők elvesztésében, ugyanis az eddigiek során három ízben kerültek be a döntőbe, legutóbb 2010-ben, és mindháromszor vesztesként kellett távozniuk. A válogatottnak mindezidáig egyetlen egy alkalommal sikerült tornagyőzelemre törnie, és meg kell hagyni az sem ma volt (1988-as Európa Bajnokságon). Sikerül-e kitörniük ebből az ördögi körből??? Egy lépés lehet ez irányba a dánok elleni győzelem.

Amit tudni illik a dán labdarúgó – válogatottról, hogy sikereiket már az 1908-as évektől gyűjtögetik, ezzel szemben legnagyobb sikerük a mai napig az 1992-ben megnyert Európa Bajnokság. Ezt követően 1995-ben sikerült babérra tőrniük a konföderációs kupán. Ami a világbajnoksági szereplésüket illeti, jelentős év számukra 1998, amikor a negyeddöntőben ki-ki mérkőzést játszhattak a későbbi győztes Brazíliával. Legutóbb 2004-ben jutottak ki az EB-re, ahol a negyeddöntőig sikerült felküzdeniük magukat. További nemzetközi sikerekre jóformán azóta sem sikerült törniük. Adnak majd lehetőséget a hollandok számukra, hogy bizonyítsanak?!? Szerencsére nem kell már sokat várnunk, hogy választ kapjunk kérdéseinkre.

Kalandra fel, kedves foci kedvelő barátaim!!!


Összegzés:

Fontos tudnunk, ha a végkimenetelre gondolunk, hogy Bert van Marwijk csapata igen jó fomában van, ahogyan azt kiválóan mutatja a Nemzetközi Barátságos Mérkőzésen való szereplésük, eredményességük is. Továbbá a “nagy nevek” mind bevetésre készek, gondolva itt a következőkre: Robin van Persie, Arjen Robben, Wesley Sneijder, Ibrahim Afellay. Ha mindezt figyelembe vesszük, a kellő figyelem mellett a hollandok részéről, akkor véleményem szerint övék a győzelem.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Hollandia Győzelem | 1.60 Hollandia Győzelem | 1.60 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/06/03, 18:18

Related Articles

Leave a Reply