by

Kompany nem mond le a sikerről

2014. October 2. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Vincent Kompany
Vincent Kompany szerint a Manchester Citynek még van esélye a továbbjutásra a Bajnokok Ligájában, ugyanakkor az angol gárda csapatkapitánya nem tagadja, hogy ehhez már bravúrra is szüksége lesz csapatának.

 

A Manchester City vezetői már az elmúlt szezonban is sikeres szereplést vártak el a csapattól a legrangosabb európai kupasorozatban, és ere minden esélye meg is volt a csapatnak. Ám a csoportkör után második helyen záró manchesteriek a kieséses szakasz első körében azonnal a Barcelonát kapták ellenfélül, a katalánok pedig nagy falatnak bizonyultak.

Az elvárás nem csökkent Manuel Pellegrini együttese kapcsán, ám ezúttal már a csoportkörben kemény feladatot kapott, hiszen a Bayern München mellett a Roma is eséllyel pályázik az első két hely valamelyikére. A City ráadásul nem kezdett acélosan, a Bayern München elleni idegenbeli vereség után csak ikszelt hazai pályán a Roma ellen.

Kompany jól tudja, hogy ennél többre lesz szükség a továbbjutásért, a csapatkapitány bízik is a bravúrban.

“Bármi megtörténhet még, hiszen a Romának most két meccse lesz a Bayern Münchennel, ha mi nyerünk, akkor megnyílhat az út a második hely felé, akár az első felé is” – mondta Kompany, aki szerint ugyanakkor már biztosan nyernie kell a csapatnak a Roma vagy a Bayern elleni “visszavágók” valamelyikét.

A belga válogatott futballista cáfolja, hogy a City azért nem képes tudása legjavát adni a nemzetközi porondon, mert a klub egyértelmű elvárásai nagy nyomást helyeznek a játékosok vállaira.

A 3. helyezett Manchester City a szombaton a 6. Aston Villa vendége lesz a Premier League-ben: a hazai győzelem oddsa 7.00, a döntetlenre 4.33, a vendégek sikerére 1.44 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply