by

Zuculini bejátszotta magát a Manchester Citybe

2014. August 9. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Manuel Pellegrini
Bruno Zuculinit leigazolta az angol bajnoki címvédő, Manuel Pellegrini tervei szerint a középpályás már a vasárnapi Community Shield-en hivatalosan is bemutatkozhat új csapatában.

 

A 21 éves labdarúgó az elmúlt szezonban a Racing Clubot erősítette, teljesítményével pedig kivívta a manchesteriek szakvezetésének az elismerését. Zuculini az elmúlt hetekben már Manuel Pellegrini keretével készült, és a jelek szerint meg is győzte az angolok menedzserét.

Zuculini nemcsak edzésmunkájával bizonyított, hiszen a Manchester City eddigi összes felkészülési meccsén pályára lépett, legutóbb pedig már gólt is szerzett az angol bajnok színeiben. A középpályás a Kansas City elleni 4-1-re megnyert edzőmeccsen volt eredményes.

“Nagyon izgatott vagyok a jövő kapcsán. Nagy reményekkel várom az élményeket, és nagyon remélem, hogy ezzel a lépéssel egy nagyot lépek előre. Az külön öröm, hogy én már a negyedik argentin játékosa vagyok a Manchester City keretének, a klub már eddig is nagyon népszerű volt a hazámban, mert mindenki figyeli Sergieo Agüero, Pablo Zabaleta és Martin Demichelis játékát” – jelentette ki Zuculini.

A Manchester City menedzsere az átigazolás kapcsán kijelentette, hogy a frissen igazolt argentin középpályás várhatóan kezdőcsapat tagja lesz a vasárnapi Community Shield-meccsen, amelyen az angol bajnok ellenfele az FA-kupa győztese, az Arsenal lesz.

Az Arsenal sikerének az oddsa 3.25, a döntetlenre 3.60, a Manchester City győzelmére 2.30 a szorzó.

A két gárda a Premier League elmúlt kiírásának küzdelmeiben kétszer is összecsapott egymással, a manchesteri bajnokit a hazaiak 6-3-ra nyerték, míg Londonban 1-1-es döntetlen született.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply